Τραγωδία με πτώση αεροπλάνου σε αγώνα επίδειξης.

Ο πιλότος έχασε τον έλεγχο του παλαιού τύπου πολεμικού αεροσκάφους του και έπεσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. 7 Νεκροί μέχρι στιγμής, άγνωστος ο αριθμός των τραυματιών. Δείτε φωτογραφίας και βίντεο από το σημείο της πτώσης.

ατυχημα1

Τραγική κατάληξη είχε η αεροπορική επίδειξη Shoreham airshow στο δυτικό Σάσeξ, στην Αγγλία, όταν αεροπλάνο τύπου Hawker Hunter έχασε τον έλεγχο και συνετρίβη πάνω στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα των θεατών που παρακολουθούσαν το σόου.

ατυχημα2

Το Hawker Hunter είναι μαχητικό πολεμικό σκάφος της δεκαετίας του ’50, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε για βομβαρδισμούς και για αναγνωριστικές αποστολές.

ατυχημα3

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αεροπλάνο έπεσε πάνω σε τουλάχιστον τέσσερα αυτοκίνητα, ενώ αστυνομικός δήλωσε πως υπάρχουν απώλειες, αλλά στην παρούσα φάση δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει πόσες και σε τι κατάσταση. Οι πρώτες επιβεβαιωμένες πληροφορίες μιλάνε για 7 νεκρούς μέχρι στιγμής.

ατυχημα4

Αυτόπτης μάρτυρας, πάντως, δήλωσε ότι ο πιλότος φάνηκε να αποτραβιέται από τα φλεγόμενα συντρίμμια. Η φωτιά που εκδηλώθηκε μετά την πτώση του αεροπλάνου είναι μεγάλη, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και ασθενοφόρα.

Ακολουθούν εικόνες και videos από το δυστύχημα:

ατυχημα5

ατυχημα6

ατυχημα7

ατυχημα8

ατυχημα9

ατυχημα10

ατυχημα11

ατυχημα12

ατυχημα13

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το 95% των Ανθρώπων ΔΕΝ μπόρεσε να το Χωρίσει σε 4 Ίσα Κομμάτια. ΕΣΥ μπορείς;

Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε ένα παζλ που θα αμφισβητήσει την ικανότητα του εγκεφάλου σας για τη δημιουργία σχέσεων μεταξύ αντικειμένων . Αν είστε σε...

Έβαλε σε μια γλάστρα με ορχιδέα ένα παγάκι…. Μια εβδομάδα αργότερα έγινε αυτό…

Η Ορχιδέα είναι ένα από τα πιο όμορφα φυτά εσωτερικού χώρου. Τα αγοράζουμε συνήθως για το όμορφο άνθος τους. Αλλά έρχεται η στιγμή που...

ΣOΒAΡO: AΥΤO εiναι τo «OΦΘAΛΜIΚO EΓΚEΦAΛIΚO»: Πoια εiναι τα συμπτώματα, πoιoι κινδυνεύoυν περισσoτερo

Στoν ιατρικo κoσμo, τo φαινoμενo εiναι γνωστo ως απoφραξη φλέβας/αρτηρiας τoυ αμφιβληστρoειδoύς Τo «oφθαλμικo εγκεφαλικo» εiναι απoτέλεσμα απoφραξης σε αιμoφoρo αγγεio τoυ αμφιβληστρoειδoύς χιτώνα, τoυ...
close