in

Τραγωδία με πτώση αεροπλάνου σε αγώνα επίδειξης.

Ο πιλότος έχασε τον έλεγχο του παλαιού τύπου πολεμικού αεροσκάφους του και έπεσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. 7 Νεκροί μέχρι στιγμής, άγνωστος ο αριθμός των τραυματιών. Δείτε φωτογραφίας και βίντεο από το σημείο της πτώσης.

ατυχημα1

Τραγική κατάληξη είχε η αεροπορική επίδειξη Shoreham airshow στο δυτικό Σάσeξ, στην Αγγλία, όταν αεροπλάνο τύπου Hawker Hunter έχασε τον έλεγχο και συνετρίβη πάνω στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα των θεατών που παρακολουθούσαν το σόου.

ατυχημα2

Το Hawker Hunter είναι μαχητικό πολεμικό σκάφος της δεκαετίας του ’50, το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε για βομβαρδισμούς και για αναγνωριστικές αποστολές.

ατυχημα3

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το αεροπλάνο έπεσε πάνω σε τουλάχιστον τέσσερα αυτοκίνητα, ενώ αστυνομικός δήλωσε πως υπάρχουν απώλειες, αλλά στην παρούσα φάση δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει πόσες και σε τι κατάσταση. Οι πρώτες επιβεβαιωμένες πληροφορίες μιλάνε για 7 νεκρούς μέχρι στιγμής.

ατυχημα4

Αυτόπτης μάρτυρας, πάντως, δήλωσε ότι ο πιλότος φάνηκε να αποτραβιέται από τα φλεγόμενα συντρίμμια. Η φωτιά που εκδηλώθηκε μετά την πτώση του αεροπλάνου είναι μεγάλη, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και ασθενοφόρα.

Ακολουθούν εικόνες και videos από το δυστύχημα:

ατυχημα5

ατυχημα6

ατυχημα7

ατυχημα8

ατυχημα9

ατυχημα10

ατυχημα11

ατυχημα12

ατυχημα13

Πηγή

Η πικρή αλήθεια της σύγχρονης ζωής μέσα σε 16 εικόνες

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Συμφωνία του Θεού με μια γυναίκα που απατούσε συνέχεια τον άντρα της.