in

Φάκελος απιστία: Πότε και γιατί απατούν οι γυναίκες τους συντρόφους τους;

Όσοι είστε σε σχέση με γυναίκα ηλικίας 25 έως 34 θα πρέπει να προσέξετε λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους.

Σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία, οι γυναίκες του συγκεκριμένου ηλικιακού γκρουπ είναι πιθανότερο να απατήσουν τους συντρόφους τους. Επιπλέον, για το 79,2% των γυναικών, ο κυρίαρχος λόγος για την απιστία από μέρους τους είναι η ανεκπλήρωτη σεχουαλική ζωή.

Η έρευνα διενεργήθηκε μέσω διαδικτύου σε 10.245 γυναίκες. Από αυτή προέκυψε επίσης πως οι γυναίκες απατάνε ολοένα και συχνότερα τους συντρόφους τους.

Και μπορεί το ηλικιακό γκρουπ των 25-34 να είναι εκείνο με τις περισσότερες γυναικείες απιστίες (35,1%), αλλά και εκείνες που εμπίπτουν στην ηλικιακή ομάδα των 35-44 ετών δεν πάνε πίσω, αφού η έρευνα έδειξε ότι σε ποσοστό 30,4% απατούν τους συντρόφους τους.

Υπάρχει ένα κοινό σημείο τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες που απατούν. Και τα δύο φύλα ισχυρίζονται πως παρά την απιστία, εξακολουθούν να αγαπούν τον σύντροφο τους.

Το 76,9% των γυναικών που απατούν τους συντρόφους τους λένε ότι εξακολουθούν να αγαπούν με την συντριπτική πλειοψηφία του 95,1% να λέει πως δεν είναι ερωτευμένες με το… τρίτο πρόσωπο. Αυτό συνάδει και με το ποσοστό του 11,6% που λέει ότι θέλει να εγκαταλείψει τον σύζυγο ή τον σύντροφό τους για χάρη ενός τρίτου προσώπου.

Τέλος, φαίνεται ότι το one-night stand εξακολουθεί να είναι κυρίως αντρική υπόθεση, αφού μια σεχουαλική εξωσυζυγική σχέση για τις γυναίκες διαρκεί από έναν έως τρεις μήνες στο 60,3% των περιπτώσεων και μόνο το 19,6% λέει ότι ψάχνει για ένα one-night stand.

Πηγή

ΒIΝΤEO ΜE ΣΕΧOΥAΛIΚA OΡΓIA ΦOIΤHΤΩΝ ΤOΥ ΤEI ΛAΜIAΣ κάνει «θραύση» μέσω κινητών τηλεφώνων

Τι αρέσει στους άνδρες περισσότερο κι από το σεχ (αλλά φοβούνται να ζητήσουν);