Φάκελος απιστία: Πότε και γιατί απατούν οι γυναίκες τους συντρόφους τους;

Όσοι είστε σε σχέση με γυναίκα ηλικίας 25 έως 34 θα πρέπει να προσέξετε λίγο παραπάνω από τους υπόλοιπους.

Σύμφωνα με έρευνα που διενεργήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία, οι γυναίκες του συγκεκριμένου ηλικιακού γκρουπ είναι πιθανότερο να απατήσουν τους συντρόφους τους. Επιπλέον, για το 79,2% των γυναικών, ο κυρίαρχος λόγος για την απιστία από μέρους τους είναι η ανεκπλήρωτη σεχουαλική ζωή.

Η έρευνα διενεργήθηκε μέσω διαδικτύου σε 10.245 γυναίκες. Από αυτή προέκυψε επίσης πως οι γυναίκες απατάνε ολοένα και συχνότερα τους συντρόφους τους.

Και μπορεί το ηλικιακό γκρουπ των 25-34 να είναι εκείνο με τις περισσότερες γυναικείες απιστίες (35,1%), αλλά και εκείνες που εμπίπτουν στην ηλικιακή ομάδα των 35-44 ετών δεν πάνε πίσω, αφού η έρευνα έδειξε ότι σε ποσοστό 30,4% απατούν τους συντρόφους τους.

Υπάρχει ένα κοινό σημείο τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες που απατούν. Και τα δύο φύλα ισχυρίζονται πως παρά την απιστία, εξακολουθούν να αγαπούν τον σύντροφο τους.

Το 76,9% των γυναικών που απατούν τους συντρόφους τους λένε ότι εξακολουθούν να αγαπούν με την συντριπτική πλειοψηφία του 95,1% να λέει πως δεν είναι ερωτευμένες με το… τρίτο πρόσωπο. Αυτό συνάδει και με το ποσοστό του 11,6% που λέει ότι θέλει να εγκαταλείψει τον σύζυγο ή τον σύντροφό τους για χάρη ενός τρίτου προσώπου.

Τέλος, φαίνεται ότι το one-night stand εξακολουθεί να είναι κυρίως αντρική υπόθεση, αφού μια σεχουαλική εξωσυζυγική σχέση για τις γυναίκες διαρκεί από έναν έως τρεις μήνες στο 60,3% των περιπτώσεων και μόνο το 19,6% λέει ότι ψάχνει για ένα one-night stand.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έτσι θα ξαναβγάλετε μαλλιά μέσα σε 10 μέρες (θα χρειαστείτε μόνο 3 υλικά)!

Τρία συστατικά χρειάζονται μόνο για να ξαναβγάλεις μαλλιά μέσα σε 10 μέρες. Αν έχεις έντονη τριχόπτωση δες τι μπορείς να κάνεις για να σταματήσεις...

7 πράγματα που ο γυναικολόγος σας εύχεται να ξέρατε

1. Ο έρπης είναι πολύ πιο συχνός από ότι νομίζατε: περίπου 30-40% των ατόμων που εξετάζονται για έρπη βγαίνουν θετικά ακόμη και αν δεν...

Παίρνει αλουμινόχαρτο και τυλίγει τα πόδια της για μία ώρα! Ο λόγος; Θαυματουργός!

Το αλουμινόχαρτο είναι από αυτά τα αντικείμενα που υπάρχουν σε κάθε κουζίνα. Οι περισσότεροι το χρησιμοποιούν για να καλύπτουν το φαγητό που έχει περισσέψει...
close