Φωτογραφίες ντοκουμέντο: Ο Πούτιν είναι αθάνατος και ζει ήδη πάνω από 100 χρόνια! [photos]

Δύο φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί το… 1920 και το 1941 δείχνουν ένα πρόσωπο να μοιάζει εκπληκτικά στον Πούτιν, κάνοντας πολλούς να πιστεύουν ότι είναι αθάνατος ή ότι έχει την δυνατότητα να ταξιδεύει στον χρόνο!!

Για τον Πούτιν έχουν γραφεί πολλά, άλλοτε αληθινά και άλλοτε απίθανα. Αυτή την φορά όμως οι φανατικοί υποστηρικτές του ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, καθώς υποστηρίζουν ότι εκτός των άλλων ιδιοτήτων του, είναι και… αθάνατος. Ή ακόμα καλύτερα, μπορεί να ταξιδεύει στον χρόνο.

Για να υποστηρίξουν αυτή τη νέα θεωρία έφεραν στην επιφάνεια δύο φωτογραφίες από το 1920 και το 1941 στις οποίες φαίνονται δύο πρόσωπα τα οποία είναι όμοια σε τρομακτικό βαθμό με τον σημερινό πρόεδρο της Ρωσίας…

poutin2

Η δημοσιοποίηση των δύο φωτογραφιών έκαναν τα social media να πάρουν φωτιά, με τους πιο φαντασιόπληκτους να θεωρούν ότι ο Πούτιν είναι ένα μυθικό πλάσμα το οποίο ζει εκτός του ανθρώπινου χρόνου και μπορεί να κάνει ταξίδια στο παρελθόν ή στο μέλλον.

Η θεωρία όμως δεν τελειώνει εδώ, καθώς ο σχεδόν θεϊκών ικανοτήτων Πούτιν θεωρείται ότι ζει ανάμεσά μας για εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες χρόνια, ενώ άλλοι τον συνδέουν με τον Δράκουλα ή με μια μετενσάρκωση της Lisa Gherardini, την γυναίκα που απεικονίζεται στον πίνακα Mona Lisa του Ντα Βίντσι.

Όπως και να έχει πάντως, και με την ιστορία αυτή εμφανώς «στημένη» και παράλογη, ο Πούτιν παραμένει πλέον μία από τις ισχυρότερες προσωπικότητες της παγκόσμιας σκηνής των τελευταίων δύο δεκαετιών. Πολύ δε περισσότερο αυτόν τον καιρό που οι επιχειρήσεις στην Συρία τον έβγαλαν από την απομόνωση και τον ξαναέφεραν στην κεντρική στρατηγική σκηνή του πλανήτη.

Η εικόνα που προσπαθεί να προβάλλει, ενός ηγέτη στιβαρού και γεμάτου ζωτικότητα έχει ως φαίνεται φέρει τα αποτελέσματά της, συντηρώντας έναν «μύθο» που ακόμα και χωρίς την… αθανασία είναι εξαιρετικά ισχυρός στο παγκόσμιο πολιτικό στερέωμα.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το λάθος που κάνετε στο μπάρμπεκιου και μπορεί να σας προκαλέσει δηλητηρίαση

Περισσότεροι από εννέα στους δέκα λάτρεις του μπάρμπεκιου κάνουν τουλάχιστον ένα σοβαρό λάθος υγιεινής όταν ψήνουν κρέατα στα κάρβουνα. Το λάθος αυτό όμως μπορεί να...

Ψυχοσωματικά: Πώς οι κακές σκέψεις σχετίζονται με ασθένειες

Για να καταλάβουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η ιδιο­συγκρασία του ατόμου στην υγεία του, πρέπει να θυμηθούμε τη στενή σχέση ανάμεσα στο μυαλό και...

Δείτε πώς με 3 μόνο συστατικά μπορείτε να φτιάξετε τυροβόμβες με Bacon!

Αν μπορείτε να τυλίξτε bacon γύρω από ένα κομμάτι τυρί, τότε μπορείτε να φτιάξετε και εσείς αυτές τις απίστευτες τυροβόμβες με bacon! Mozzarella, τυλιγμένη...
close