in

Χαμός στον Alpha με την «Μουρμούρα» – Σκάνδαλο με την Δανάη Επιθυμιάδη – Τι συνέβη;

Ο κακος χαμός γίνεται από χθες το βράδυ στον Alpha και τα διευθυντικά στελέχη έχουν απαιτήσει να πέσουν κεφάλια, για το σκάνδαλο που έχει προκύψει στην τηλεοπτική σειρά «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα» και το όνομα της πρωταγωνίστριας, Δανάης Επιθυμιάδη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr. Τι ακριβώς έχει συμβεί όμως;

Από το γραφείο τύπου του Alpha επιλέξανε μία από τις πρώτες συνεντεύξεις του νέου κοριτσιού της «Μουρούρας», να δοθεί σε ένα από τα περιοδικά ποικίλης ύλης, που κυκλοφορούν κάθε εβδομάδα. Στο περιοδικό «Οκ!» λοιπόν, όπου δόθηκε η συνέντευξη, αλλάξανε το όνομα της κοπέλας και από «Δανάη Επιθυμιάδη», ξαφνικά βαφτίστηκε «Δανάη Ευθυμιάδη» – Και στο εξώφυλλο αλλά και μέσα στην συνέντευξη.

494

Από εκείνη την στιγμή που οι υπεύθυνοι, πήραν το περιοδικό στα χέρια τους, έχουν αστράψει και έχουν βροντήξει! Απαιτούν εδώ και τώρα το κεφάλι του υπεύθυνου επί πίνακι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr! Θεωρούν ότι ήταν τεράστιο λάθος, που το Γραφείο Τύπου δεν τσέκαρε την συνέντευξη της νεαρής πρωταγωνίστριας.

Το ανέκδοτο της ημέρας: Δύο παντρεμένες γυναίκες βγήκαν για έξοδο ένα Σαββατόβραδο χωρίς τους συζύγους τους

Χαμένη περιουσία: Mια πεντάλεπτη ταινία μικρού μήκους που σίγουρα θα λατρέψετε