Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την ασύλληπτη τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους…

Την ίδια ώρα, οι Αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ ώστε να καταλήξουν στο κίνητρο του άγριου εγκλήματος.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)[read more=”Διαβάστε την Συνέχεια…………………………………………………” less=”Κλείστε την Συνέχεια…………………………………………………”]

Στο μεταξύ, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση είναι η μητέρα του δολοφόνου και αυτόχειρα, Χρήστου Ζαπαντιώτη.

Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν μπορεί να αντέξει το κακό που χτύπησε το σπιτικό της στο χωριό Πατιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας.

Η μητέρα του ξεσπά στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, πίσω από την κλειστή πόρτα, oυρλιάζοντας: «Σας ευχαριστώ… Δεν αντέχω! Δεν αντέχω!».

Τα τελευταία χρόνια στο σπίτι της οικογένειας του αστυνομικού εκτυλισσόταν ένα δράμα, όπως αποκαλύπτει ο αδερφός της πεθεράς του:

«Ένας εγκληματίας ήταν, τίποτε άλλο. Κάθε μέρα την έδερνε για να πάρει τα λεφτά ο αλήτης. Την απειλούσε με το όπλο εδώ και 2 χρόνια. Ήθελε να πάρει μεγάλο αυτοκίνητο να πηγαίνει στο Κολωνάκι. Λεφτά ήθελε από τη γυναίκα του γι’ αυτό την σκότωσε κι ανέβηκε η αδερφή μου επάνω και σκότωσε κι εκείνη. Η αδερφή μου, μου έλεγε ότι υποφέρουνε. Πέθανε το παιδί της, ο γιος της και ήθελε να πάρει τα μισά λεφτά».

newsbomb.gr
[/read]
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...