in

Άντρας επισκέπτεται τη νέα οικογένεια της πρώην γυναίκας του με τα τρία του παιδιά. Αυτό που συμβαίνει στη συνέχεια είναι εκπληκτικό.

Ο Sean Whalen μοιράζεται μια ανάρτηση που αγγίζει σε βάθος ένα πρόβλημα που πολλοί ενήλικες στον κόσμο αντιμετωπίζουν σήμερα. Έχει ανακαλύψει κάτι που του άλλαξε τη ζωή, κάτι που πολλοί άνθρωποι δεν θα μάθουν ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή τους. Μέσα από την αγάπη για τα παιδιά του, έχει καταλήξει στο ότι η λήξη μιας αποτυχημένης σχέσης είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσουμε στη ζωή. Σε αυτή την κίνηση προς τα εμπρός, έχει βρει έναν τρόπο για να γίνει ακόμη πιο μεγάλο πρότυπο για τα παιδιά του.

Είναι αναπόφευκτο ότι τα πάντα στη ζωή αλλάζουν. Ο Whalen κοινοποίησε στον κόσμο πως η αγάπη δεν έχει καθόλου να κάνει με την υπερηφάνεια, και αν την αφήσετε στην άκρη, οι αλλαγές που θα επέλθουν απ’ αυτό μπορεί να είναι απόλυτα ιδανικές για όλους.

Βάζοντας την πικρία στην άκρη.

Το παλιό ρητό που λέει “χρειάζεται ένα ολόκληρο χωριό να ανατραφεί ένα παιδί” είναι αλήθεια. Στη ζωή του Sean Whalen τώρα, υπάρχουν πολλά χέρια για να καθοδηγήσουν τα παιδιά του, επειδή οι ενήλικες έμαθαν πώς να σέβονται ο ένας τον άλλο για χάρη τους. Η συζήτηση μεταξύ των δυο γονέων είναι απαραίτητη για ν’ αποφασίσουν τι πρέπει να κάνουν και τι όχι, να μοιραστούν ιδέες κ.ο.κ. Ένα βράδυ, ο Whalen, το πέρασε με την οικογένεια της πρώην του και τα παιδιά τους και μοιράζεται την ιστορία του με τους άλλους, έτσι ώστε να μπορούν να μάθουν όλοι τα σημαντικά μαθήματα ζωής που έχει να πει. Αν και κανείς δεν σχεδιάζει ένα διαζύγιο, και σίγουρα δεν σκοπεύετε να αποκτήσετε ανάμεικτες οικογένειες, τέτοια πράγματα, δυστυχώς, συμβαίνουν. Μπορεί να είναι δύσκολο στην αρχή να βάλετε τα συναισθήματα στην άκρη, αλλά αν δεν το κάνετε, τα παιδιά θα είναι αυτά που θα υποφέρουν.

Η ανάρτηση του Sean στο Facebook:

“Αυτή είναι η πρώην μου κι ο σύζυγός της.

Τα 3 μας παιδιά και τα 2 τους παιδιά.

Απόψε με προσκάλεσαν για δείπνο.

5 χρόνια πριν, τα παιδιά μπορούσα να τα πάρω μόνο με αστυνομική συνοδεία.

Επικοινωνούσαμε μόνο μέσω των δικηγόρων μας.

Ήθελα να δώσω μπουνιά στον σύντροφό της (σύζυγό της πλέον).

Σήμερα φάγαμε, γελάσαμε, παίξαμε με τα παιδιά και είχαμε ένα όμορφο απόγευμα.

Μην τα παρατάτε ποτέ φίλοι μου.

Η ηρεμία είναι η μόνη επιλογή.

Είναι η δική σας επιλογή.

Όχι αυτών.

Το τι έκανε η πρώην σας δεν έχει σημασία.

ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ τι να πείτε.

ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ τι να κάνετε.

Ειδικά όταν προσπαθούν να τα βάλουν μαζί σας.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ την ΗΡΕΜΙΑ.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ να ζήσετε ΕΙΡΗΝΙΚΑ.”

διαφορετικό

«Κρύψτε» πριν πόση ώρα είχατε μπει στο facebook – «Εξαφανίστε» τα ίχνη σας με μόλις 2 βήματα

Η επική αντίδραση της Μαρίας Καβογιάννη σε ερώτηση στα αγγλικά