Έβγαζε selfie μέσα στο αυτοκίνητο όταν ο φακός κατέγραψε ένα άγνωστο αγόρι στο πίσω κάθισμα

Μια μητέρα από την Φλόριντα των ΗΠΑ ισχυρίζεται ότι η κόρη της κατέγραψε με τον φακό του κινητού της το φάντασμα ενός αγοριού που καθόταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου τους, με ερευνητές παραφυσικών φαινομένων να λένε ότι πρέπει να ήταν θύμα τροχαίου και εμφανίστηκε στο αυτοκίνητο, ώστε να προειδοποιήσει την κόρη της να φορέσει ζώνη ασφαλείας.

Η Μελίσα Κουρτζ πήγαινε με το αυτοκίνητό της την κόρη της σε καλλιστεία, όταν το 13χρονο κορίτσι βαρέθηκε και άρχισε να βγάζει selfies.

Αργότερα η μητέρα της εντόπισε σε μια από τις φωτογραφίες τη φιγούρα ενός αγοριού που καθόταν στο πίσω κάθισμα από την πλευρά της κόρης της, παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε κανείς άλλος στο αυτοκίνητο.
1Μάλιστα ψάχνοντας λίγο το θέμα έμαθε ότι η μέρα του ταξιδιού τους συνέπεφτε με την ημερομηνία θανάτου ενός αγοριού σε τροχαίο στο ίδιο σημείο.

Ερευνητές παραφυσικών φαινομένων ανέλυσαν την εικόνα με έναν από αυτούς να ισχυρίζεται ότι φαίνεται το φάντασμα να απλώνει το χέρι του για να πει το κορίτσι να βάλει ζώνη ασφαλείας.

«Στο σημείο που τράβηξε η μικρή τη φωτογραφία πριν από ένα χρόνο είχε γίνει ένα τροχαίο. Το έψαξα, αλλά δεν βρήκα στοιχεία που να με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι εμπλεκόταν σε αυτό ένα αγοράκι», είπε η μητέρα.

2

Μάλιστα όπως είπε ο μόνιμος καυγάς της με την κόρη της είναι ότι δεν βάζει ζώνη ασφαλείας όταν μπαίνει στο αυτοκίνητο.

«Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος πρέπει να δει αυτή τη φωτογραφία γιατί πιστεύω ότι είναι αληθινή. Τόσοι άνθρωποι πιστεύουν στη μετά θάνατο ζωή και η φωτογραφία αυτή είναι για μένα η απόδειξη ότι πάμε κάπου άλλου αφού πεθάνουμε. Η κόρη μου δεν βάζει ποτέ ζώνη ασφαλείας. Είναι κάτι για το οποίο της φωνάζω συνέχεια. Πιστεύω ότι το αγόρι ήταν ο φύλακας άγγελός της», είπε.

star.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΤΣΙ θα κάνετε τα φρέσκα Φρούτα και Λαχανικά σας να διαρκούν πολύ Περισσότερο!

Μερικές φορές είμαστε τόσο απασχολημένοι που ξεχνάμε ότι έχουμε φρέσκα τρόφιμα στο ψυγείο μας και φυσικά δεν τα καταναλώνουμε. Τίποτα δεν είναι πιο απογοητευτικό...

Το περπάτημα βοηθάει και την ψυχή, όχι μόνο το σώμα!

Το περπάτημα αποδεικνύεται ότι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά όχι μόνο τη σωματική υγεία αλλά και την ψυχική υγεία. Παράλληλα το τακτικό περπάτημα ακόμα και...

Η αυτοϊκανοποίηση βλάπτει (;) σοβαρά την υγεία; Τα υπέρ και τα κατά που πρέπει να ξέρεις

Η αυτοϊκανοποίηση είναι ένα θέμα που ακόμα και σήμερα δεν κοινοποιείται ούτε δεν συζητιέται ακόμα και με τους πιο στενούς μας φίλους, καθώς είναι...
close