Η εμπορία ανθρώπων, παρόλο που δεν είναι ένα ευχάριστο θέμα, είναι μια μάστιγα της κοινωνίας μας. Τα θύματά της πολύ συχνά δεν ξέρουν πώς να χειριστούν το γεγονός πως τα διακινούν και μερικές φορές ρισκάρουν ακόμα και τις ζωές του.

Μία ανησυχητική ανακάλυψη έγινε πρόσφατα όταν βρήκαν μία συσκευή μέσα σε ένα θύμα του κυκλώματος και το χειρότερο είναι ότι όσο αυτό το συνέβαινε, είχαν και την επίβλεψη κανονικών γιατρών.Μία γυναίκα πήγε στο γραφείο ενός γιατρού με ένα κομμάτι χαρτί που έγραφε, “Έχω έναν ανιχνευτή μέσα μου.”

Αρχικά, ο 28χρονος γιατρός δεν πίστευε αυτό που άκουγε και νόμιζε πως η γυναίκα είχε πάρει ναρκωτικά ή ήταν τρελή. Ωστόσο, αφού είδε τα ράμματα, την έστειλε αμέσως για ακτινογραφίες και εμφανίστηκαν δύο μικροί όγκοι στην οθόνη του:

26986959305_c71971bbdf_o

Όταν αφαιρέθηκαν τα δύο αντικείμενα, κατάλαβε ότι όντως ήταν ανιχνευτές. Η συσκευή αυτή χρησιμοποιείται συχνά σε σκυλιά ή ζώα. Η γυναίκα μπλέχτηκε σε αυτό το κύκλωμα, όταν το αγόρι της πούλησε το σώμα της για $εξ.

Το περιστατικό αυτό ήταν ένα κομμάτι μιας έρευνας που διεξαγόταν στην περιοχή για να βρουν στοιχεία για το κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων.
2642Το πιο σημαντικό μάθημα αυτής της ιστορίας είναι πως το εμπόριο λευκής σαρκός είναι ακόμα δυνατό και δύσκολο να αντιμετωπιστεί.

26986962895_73b36d3087_o

Εάν υποπτεύεστε πως κάποιος έχει πέσει θύμα του κυκλώματος αυτού ή είναι σε μία παρόμοια κατάσταση, μην σωπάστε. Μία απλή ερώτηση μπορεί να σώσει τη ζωή κάποιου.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...