Έκανε Μπάτσελορ μια Μέρα πριν το Γάμο της. Όταν όμως ο Αρραβωνιαστικός της είδε ΑΥΤΟ το Βίντεο, την Παράτησε αμέσως!

Μια μελλοντική νύφη καταγράφτηκε από κάμερα να φιλάει παθιασμένα έναν άντρα που μόλις γνώρισε, κατά τη διάρκεια του μπάτσελορ πάρτυ της, και ο γάμος της ακυρώθηκε, όταν το βίντεο έγινε viral.
H Emma Alicia Paz Ayala από την μεξικάνικη πόλη Hermosillo έκανε μπάτσελορ πάρτυ για να γιορτάσει τη τελευταία τη μέρα «ελευθερίας» ως ανύπαντρη.

Και ενώ όλοι διασκέδαζαν σε ένα τουριστικό θέρετρο δίπλα στη πισίνα, η Emma καταγράφτηκε να φιλιέται με κάποιον άγνωστο άντρα.

1

Το βίντεο μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το hashtag “#LadyCoralina” ως αναφορά στο μπαρ “Coralina”, όπου συνέβη το περιστατικό.

Το βίντεο έφτασε μέχρι τον γαμπρό, τον Pablo Torres Gandara, και την οικογένειά του, και ο γάμος ακυρώθηκε σύντομα. Οι αναφορές λένε ότι τελικά η νύφη αποφάσισε να ακυρώσει τον γάμο, αν και δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Αλλά τώρα έχει να αντιμετωπίσει και την κοινωνική και διαδικτυακή κατακραυγή, εξαιτίας του ατοπήματός της.

2 3 4 5


Credit: dailymail.co.uk

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξεκίνησε να Πλένει τα Δόντια του Καθημερινά με αυτό το Σπιτικό Υλικό! Το αποτέλεσμα θα σας Εντυπωσιάσει!

Η στοματική υγεία είναι πολύ σημαντική για κάθε άνθρωπο. Πολλές μολύνσεις του στόματος μπορούν να προκαλέσουν και άλλα προβλήματα στο σώμα. Καρδιακά προβλήματα, εγκεφαλικά και...

Πατάτες σαν λαζάνια από την Εύα Παρακεντάκη

Πατάτες τηγανητές, βραστές, ψητές, τσιπς.... Όπως και να ψηθούν οι πατάτες παραμένουν απόλαυση και είναι τέλειο συνοδευτικό σχεδόν για κάθε φαγητό μας... Εκτός όμως από...

Θρομβοεμβολή στα παιδιά: Ποιος είναι ο βασικός παράγοντας κινδύνου

Η φλεβική θρομβοεμβολή ή θρόμβωση στο πόδι και τους πνεύμονες είναι η τρίτη καρδιαγγειακή αιτία θανάτου παγκοσμίως. Τα τελευταία 20 χρόνια έχουν αυξηθεί σημαντικά τα...
close