in

Έξαλλος ο Νίνο «τα χώνει» στον κύριο «Τίποτα»

Είναι πολλές οι κλίκες οι παρεούλες και οι ομαδούλες στην ελληνική δισκογραφία. Είναι όμως και κάποιοι που γυρνύν την πλάτη σε αυτη την ομηρεία και προεύονται μόνοι τους. Έτσι και ο Νίνο. Εδώ να διευκρινήσουμε πώς ο Στέφανος ήταν έτσι και πριν παντρευτεί και δημιουργήσει οικογένεια με την κόρη του Βαρδινογιάννη. Ήταν παιδί ανεξάρτητο που δεν γούσταρε ποτέ «μέντορες» και νταβατζήδες πάνω απο το κεφάλι του. Κι αυτό γιατί; Διότι ο Νίνο απο μικρός δεν φοβόταν να μιλήσει. Χθές λοιπόν ίσως και για πρώτη φορά μέσα απο την σελίδα του στο Facebook κατακεραύνωσε τον κύριο «τίποτα». Προφανώς και εννοεί κάποια απο τα νέα παιδάκια που μέσα σε μια νύχτα απέκτησαν δημοφιλία και σουξέ. Είτε αυτά είναι Αλβανάκια, είτε Βουλγαράκια, είτε το παίζουν Ελληνάκια.

Προφανώς και έχει σιχαθεί το σύστημα… όπως και κάποιους άσχετους που κινούνται στις παρυφές του τραγουδιού και το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να κρίνουν, χωρίς προηγουμένως να έχουν βάση και ιστορία στον χώρο.

14384176_10209042370169347_928238687_n

Αλλά κι απο την αλλη έτσι είναι ο Νίνο. και ευτυχώς που είναι έτσι και κάποιοι βλέπουν την ρεαλιστική πλευρά του τραγουδιού και όχι το όνειρο με δόσεις που πουλάνε κάποιοι τυχάρπαστοι στον χώρο.

Λιοντάρι προσπαθεί να σκοτώσει ένα παιδί σε ζωντανή εκπομπή και η μητέρα γελάει!

Εννιάχρονο κoρίτσι μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο λόγω bullying – Έζησε το απόλυτο μαρτύριο στο σχολείο