in

Έριξε στον Γιο της Νερό με το Λάστιχο. Όταν όμως είδε το Σώμα του γεμάτο Φουσκάλες, τα Έχασε…

Μία μητέρα από την Arizona προειδοποιεί τους άλλους γονείς πάντα να ελέγχουν την θερμοκρασία του λάστιχου πριν παίξουν τα παιδιά μαζί του, αφού το μωρό τις έπαθε σοβαρά εγκαύματα από αυτό.
Σύμφωνα με αναφορές, η Dominique Woodger γέμιζε μία παιδική πισίνα για τον 9 μηνών γιο της την Πέμπτη όταν εκείνος άρχισε να κλαίει ασταμάτητα.

Επειδή του είχε ρίξει νερό στο πρόσωπο, υπέθεσε πως απλά δεν του άρεσε. “Νόμιζα ότι έκλαιγε από νεύρα… δεν του αρέσει καθόλου όταν του πετάω νερό στο πρόσωπο. Δεν είχα φανταστεί καν ότι τον έκαιγε.”

3409

Μετά όμως παρατήρησε πως το δέρμα του μωρού της είχε αρχίσει να κοκκινίζει και να γεμίζει φουσκάλες. Λόγω της αυξημένης θερμοκρασίας εκείνης της μέρας, το νερό στο λάστιχο ήταν πολύ ζεστό.

Αυτό μπορεί να δημιουργήσει μέχρι και έγκαυμα 2ου βαθμού. Παρόλο που το μωρό της έπαθε εγκαύματα στο 30% του σώματός του, πιστεύουν πως δεν θα έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και θα γίνει γρήγορα καλά.

Μετά από αυτό που συνέβη όμως στο γιο της, ελπίζει η ιστορία της να προειδοποιήσει άλλες οικογένειες να μην πάθουν το ίδιο.

“Πρέπει να είστε προσεκτικοί. Δείτε την θερμοκρασία του νερού πριν αφήσετε τα παιδιά σας να το πλησιάσουν.”

Credit: mommypage.com

fanpage.gr

20 Προειδοποιητικά Σημάδια που δείχνουν ότι το Συκώτι σας είναι γεμάτο Τοξίνες και σας κάνει να Βάζετε Κιλά!

Ανεύρυσμα εγκεφάλου: Ποια είναι τα ένοχα σημάδια