Έριξε τα μακαρόνια σε ένα τηγάνι και 20 λεπτά αργότερα όλοι έγλειφαν τα δάχτυλά τους

Υλικά

  • 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 5οο ml ζωμό (κότας ή λαχανικών)
  • 25ο ml γάλα
  • 1 κουταλιά βούτυρο
  • 250 gr σπαγγέτι
  • 1οο gr τριμμένη παρμεζάνα
  • αλάτι, πιπέρι, λάδι και μαϊντανό

Πρώτα τσιγαρίστε το σκόρδο στο τηγάνι με λίγο λάδι.

1

Όταν πάρει χρώμα, ρίξτε τον ζωμό και το γάλα.

2Μετά το βούτυρο.

3

Ρίξτε τα μακαρόνια ωμά μαζί με αλάτι και πιπέρι.

4

Και αφήστε τα να μαγειρευτούν.

5

Μόλις πάρουν βράση χαμηλώστε τη φωτιά, ανακατέψτε καλά και σκεπάστε με το καπάκι.

6

Ανακατεύετε καλά κάθε 5 λεπτά για να μην κολλήσουν τα μακαρόνια.

7

Στο σημείο όπου είναι al dente και τα υγpά έχουν σχεδόν εξατμιστεί (περίπου 15-20 λεπτά), προσθέστε την παρμεζάνα.

8

Τέλος, προσθέστε και τον μαϊντανό και ανακατέψτε καλά.

9

Έτοιμοι!

10
Δείτε και το βίντεο με τις αναλυτικές οδηγίες:

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προσοχή! Δείτε γιατί ΔΕΝ πρέπει να βάλετε ΠΟΤΕ τα χέρια σας σε αυτά τα σημεία στο σώμα σας

Προσπαθήστε να παρομοιάσετε στο μυαλό σας το σώμα σας ως τον δικό σας, προσωπικό «ναό». Μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε και να τον φροντίζετε, αλλά...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Φτιάξε τους ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ με την άσκηση των πέντε λεπτών!!!

Οι μύες στην περιοχή της κοιλιάς είναι από τους πιο δυνατούς του ανθρώπινου σώματος και ελέγχουν σχεδόν κάθε κίνηση. Είτε καθόμαστε είτε τρέχουμε, οι κοιλιακοί...

Οι 9 Θαυματουργές Χρήσεις της Ασπιρίνης που Σίγουρα ΔΕΝ γνωρίζεις!

Δείτε παρακάτω τις 9 φαρμακευτικές και μη, χρήσεις ″έκπληξη″ της ασπιρίνης: 1. Θεραπεία για τα τσιμπήματα των εντόμων : Διαλύστε μία ασπιρίνη σε νερό και...
close