Αρχική Γαστρονομία Έριξε τα μακαρόνια σε ένα τηγάνι και 20 λεπτά αργότερα όλοι έγλειφαν τα δάχτυλά τους

Έριξε τα μακαρόνια σε ένα τηγάνι και 20 λεπτά αργότερα όλοι έγλειφαν τα δάχτυλά τους

0
Έριξε τα μακαρόνια σε ένα τηγάνι και 20 λεπτά αργότερα όλοι έγλειφαν τα δάχτυλά τους

Υλικά

  • 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 5οο ml ζωμό (κότας ή λαχανικών)
  • 25ο ml γάλα
  • 1 κουταλιά βούτυρο
  • 250 gr σπαγγέτι
  • 1οο gr τριμμένη παρμεζάνα
  • αλάτι, πιπέρι, λάδι και μαϊντανό

Πρώτα τσιγαρίστε το σκόρδο στο τηγάνι με λίγο λάδι.

1

Όταν πάρει χρώμα, ρίξτε τον ζωμό και το γάλα.

2Μετά το βούτυρο.

3

Ρίξτε τα μακαρόνια ωμά μαζί με αλάτι και πιπέρι.

4

Και αφήστε τα να μαγειρευτούν.

5

Μόλις πάρουν βράση χαμηλώστε τη φωτιά, ανακατέψτε καλά και σκεπάστε με το καπάκι.

6

Ανακατεύετε καλά κάθε 5 λεπτά για να μην κολλήσουν τα μακαρόνια.

7

Στο σημείο όπου είναι al dente και τα υγpά έχουν σχεδόν εξατμιστεί (περίπου 15-20 λεπτά), προσθέστε την παρμεζάνα.

8

Τέλος, προσθέστε και τον μαϊντανό και ανακατέψτε καλά.

9

Έτοιμοι!

10
Δείτε και το βίντεο με τις αναλυτικές οδηγίες:

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.