Έτσι θα Φτιάξετε τις ΠΙΟ λαχταριστές γεμιστές Πατάτες με Τυρί που Φάγατε ποτέ, σε 7 Πανεύκολα Βήματα!

Οι πατάτες είναι ένα ιδιαίτερα αγαπητό λαχανικό που το τρώμε σε οποιαδήποτε μορφή: τηγανιτές, ψητές, βραστές, ως συνοδευτικό, αλλά και ως κύριο πιάτο. Με την παρακάτω συνταγή σας προτείνουμε έναν άλλον τρόπο να δοκιμάσετε τις πατάτες: γεμιστές με τυρί και ψητές στο φούρνο! Είναι πανεύκολη συνταγή και θα ενθουσιάσει τους πάντες!

Βήμα 1

1474021382103463

Ξεκινήστε κόβοντας μια πατάτα σε φέτες, αλλά προσέξτε η πατάτα να έχει απλά χαρακιές. Αυτό θα το πετύχετε με τη βοήθεια ενός ξύλινου κουταλιού.

Βήμα 2

2

Στη συνέχεια ανά χαρακιά ή ανά δύο προσθέστε κομμάτια αλατισμένου βουτύρου.

Βήμα 3

3

Πάρτε μια σκελίδα σκόρδου και αλείψτε ολόκληρη τη πατάτα.

Βήμα 4

4

Πασπαλήστε με αλάτι και πιπέρι. Ψήστε τη πατάτα για 60 λεπτά στους 200 βαθμούς Κελσίου.

Βήμα 5

5

Αφαιρέστε την πατάτα από τον φούρνο. Οι χαρακιές θα είναι ανοιχτές τώρα. Προσεκτικά προσθέστε κομμάτια από τυρί τσένταρ ή άλλο τυρί της επιλογής σας. Ψήστε για άλλα 10 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.

Βήμα 6

6

Αφαιρέστε από φούρνο και προσθέστε από πάνω κρέμα γάλακτος και ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμυδάκια.

Βήμα 7

7

Σερβίρετε και απολαύστε! Καλή σας όρεξη!

Credit: diply.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χυμός σέλινου, για τον διαβήτη, το ουρικό οξύ, τους νεφρούς, ρευματισμούς, της νόσου Αλτσχάιμερ, τον καρκίνο και την παχυσαρκία.

Το σέλινο, ή αλλιώς Apium graveolens, αποτελεί ένα λαχανικό που καλλιεργείται στην Ευρώπη και ιδιαιτέρως στη Μεσόγειο ήδη από το 1000 π.Χ. Αρωματικό φυτό...

«Η Γαλοπούλα ήταν Έγκυος». Η Φάρσα που Σαρώνει στο Διαδίκτυο!

Την Ημέρα των Ευχαριστιών όλοι θέλουν να περάσουν χρόνο με την οικογένειά τους, προετοιμάζοντας και τρώγοντας τα αγαπημένα τους φαγητά. Μια αστεία φάρσα όμως από...

Πίτσο-ρολό- Ιδανικά για παρτυ!

Yλικά: 150 γρ. αλεύρι μαλακό 100 γρ. αλεύρι για ψωμί 1/4 κύβο της μαγιάς – 12.5 γρ 2 πιπεριές 3 ντομάτες 60 γρ μαλακό τυρί 30 γρ. τριμμένο τυρί παρμεζάνα 100 γρ...
close