in

Έχασε το μισό βάρος του σώματός της για να φορέσει το νυφικό των ονείρων της – Η απλή μέθοδος που ακολούθησε

Μία νιόπαντρη γυναίκα από το Αμαρίλο του Τέξας, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έχασε 50 κιλά, σχεδόν το μισό βάρος του σώματός, της για να μπορέσει να φορέσει το νυφικό που είχε ονειρευτεί.

Η 24χρονη Haley Smith, 24, αποφάσισε ότι θέλει να αλλάξει την εικόνα του σώματός μετά την πρόταση γάμου που της έκανε ο φίλος της, τον Ιούλιο του 2015.

Η μέθοδος που ακολούθησε δεν ήταν κάτι το εξεζητημένο, έκοψε με το μαχαίρι το πρόχειρο φαγητό, άλλαξε τις διατροφικές της συνήθειες προσθέτοντας λαχανικά και φρούτα, ξεκίνησε άσκηση και σε ένα χρόνο τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Σήμερα όπως λέει γυμνάζεται συστηματικά και εκτός από τα κιλά που έχασε είδε και σημαντική βελτίωση στην υγεία της. «Σταμάτησα να ιδρώνω υπερβολικά, σταμάτησαν οι πόνοι που ένιωθα στο σώμα μου και μπορώ πλέον να περπατάω χωρίς να λαχανιάζω» αναφέρει χαρακτηριστικά.

apoleia_barous_1 apoleia_barous_3

Η Haley, η οποία είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια ψυχολογίας είπε ότι ένιωθε άσχημα για το σώμα της και συμπλήρωσε ότι «δεν ήθελα να νιώθω άσχημα για τις γαμήλιες φωτογραφίες μου και αποφάσισα να κάνω αυτή τη ριζική αλλαγή.

Ήμουν παχύσαρκη σε όλη μου τη ζωή, έτρωγα πατατάκια, γλυκά και υδατάνθρακες και το πραγματικό βάρος άρχισα να το παίρνω στο πανεπιστήμιο», λέει η 24χρονη, και προσθέτει πως οτιδήποτε συνέβαινε με οδηγούσε στο φαγητό.«Ήμουν συνεχώς κουρασμένη», προσθέτει, «ήμουν πολύ αργή, και ξέμενα από ανάσες με την παραμικρή κίνηση και φυσικά είχα χάσει την αυτοπεποίθησή μου. Απέφευγα τις πισίνες ή τις παραλίες, έχανα δραστηριότητες με φίλους και την οικογένεια και αποφάσισα να βάλω ένα τέλος σε όλα αυτά».

apoleia_barous_2

Η Haley λέει ότι πήρε την απόφαση, το έβαλε στόχο και τα κατάφερε. Ξεκίνησε να τρέχει τρεις φορές την εβδομάδα, συνήθως αποστάσεις έως 5 χιλιόμετρα και με τον καιρό της έγινε συνήθεια, το ίδιο συνέβη και με το υγιεινό φαγητό και το αποτέλεσμα την δικαιώνει.

topontiki.gr

Εξαφανίστε Εύκολα, τους Αντιαισθητικούς Πόρους του Προσώπου, με Αυτά τα Φυσικά Συστατικά!

Φάτε 5 καρύδια και περιμένετε για 4 ώρες – Δείτε τι θα σας συμβεί!