Είδωλο: Έχει ξεπεράσει σε… δημοφιλία ακόμα και τη Βαλαβάνη!
Σε αυτά δεν χωράνε οπαδικά. Αν δεν βλέπεις το Master Chef λες και είσαι κολλημένος οπαδός ομάδας, αλλά απλώς για χαβαλέ, οφείλεις να βγάλεις το καπέλο σε έναν μικρό Θεό, που έχει καταφέρει να κάνει τους πάντες να τον κράζουν.

Φυσικά ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Συμεωνίδη.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)[read more=”Διαβάστε την Συνέχεια…………………………………………………” less=”Κλείστε την Συνέχεια…………………………………………………”]

Οι χρήστες του Twitter τον βλέπουν και βγάζουν αφρούς απ’ τα τιτιβίσματά τους, οι συμπαίκτες του το ίδιο, οι τηλεθεατές επίσης και όμως εκείνος το χαβά του.
Προκαλεί τους πάντες, κράζει δίχως αύριο και γενικά πάει να γίνει ο πρώτος παίκτης reality που θα κερδίσει, έχοντας τόσες αντιπάθειες.

Και στο τελευταίο επεισόδιο, το είδωλο θύμισε κάτι από Άσπα Τσίνα στα καλύτερά της. Πήρε φόρα, φόρα κατηφόρα και ανέβασε την πίεση εχθρών και φίλων στο 30. Απολαύστε τον στο νέο ρεσιτάλ του…

Πηγή: menshouse.gr
[/read]
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...