in

«Έχω να κάνω μπάνιο 25 χρόνια..» – Η δήλωση πασίγνωστης Ελληνίδας ηθοποιού που μας παραξένεψε [Εικόνα]

Η Έλντα Πανοπούλου μας έδωσε μια ιδέα από τις θυσίες που μπορεί να κάνει ένας ηθοποιός για τη δουλειά του και αποκάλυψε στη Ρενέ Σαραντινού και στο περιοδικό Λοιπόν πως είχε να κάνει μπάνιο στη θάλασσα 25 χρόνια, λόγω των πολλών επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

Ετοιμάζεις κάτι αυτό τον καιρό; «Αν βρω τον κατάλληλο χώρο, πρόκειται για ένα θέαμα που απαιτεί μεγάλη χωρητικότητα σκηνής. Αφορά σε μουσική παράσταση με σάτιρα, το «stand up comedy» με μουσική και τραγούδι. Πιστεύω ότι θα το υλοποιήσω στα τέλη Νοεμβρίου.

Η επικοινωνία με το κοινό δεν σου έχει λείψει; «Ναι, η επικοινωνία με το κοινό είναι σαφώς κάτι βασικό σ’έναν καλλιτέχνη που έχει υπηρετήσει για πάρα πολλά χρόνια την τέχνη του. Ήμουν 19 χρόνων όταν πρωτόπαιξα και επί 25 χρόνια δεν σταμάτησα καθόλου, χειμώνα – καλοκαίρι, στο θέατρο και στην τηλεόραση. Την πρώτη φορά που έκανα μπάνιο στη θάλασσα, μετά από 25 χρόνια, νόμιζα ότι ανακάλυψα έναν άλλο κόσμο που είχα ξεχάσει ότι υπήρχε.

exw-na-1

Είχες να κάνεις μπάνιο στη θάλασσα εδώ και 25 χρόνια; «Βέβαια. Στους μαθητές μου λέω ότι τους εύχομαι να το πάθουν. Όταν η δουλειά μου, τότε που παίζαμε από το πρωί με γυρίσματα, μετά είχαμε την πρόβα για την καλοκαιρινή σεζόν κι έπειτα δύο παραστάσεις στο θέατρο, οι μόνες διακοπές που είχαμε ήταν η εβδομάδα των Παθών πριν το Πάσχα. Πότε να πήγαινα για μπάνιο; Επί 25 χρόνια δεν υπήρχε για μένα η έννοια των διακοπών.»

tro-ma-ktiko

Το 99% των ανθρώπων ΔΕΝ μπορεί να εντοπίσει ΟΛΕΣ τις διαφορές σε αυτές τις εικόνες. ΕΣΥ μπορείς;

Μείναμε άφωνοι! Έτσι είναι το πραγματικό πρόσωπο της Πόπης Τσαπανίδου χωρίς μακιγιάζ και φίλτρα