Αν δεν θέλετε το Μήλο σας να Καφετίζει Αμέσως μόλις το κόψετε, δοκιμάστε αυτό το Απλό Κόλπο!

Υπάρχουν 3 κύριες παραλλαγές μήλων: τα κόκκινα, τα κίτρινα και τα πράσινα, με διαφορετική γεύση το καθένα. Κλασικό κόκκινο, ξινό πράσινο ή γλυκό κίτρινο λοιπόν;

Όποιο κι αν διαλέξετε, το γεγονός είναι ότι αρχίζουν να μαυρίζουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αφότου τα κόψουμε, πράγμα πολύ ενοχλητικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι το μήλο δεν είναι πλέον βρώσιμο, αλλά σίγουρα δεν φαίνεται το ίδιο «ελκυστικό». Ευτυχώς όμως, το κανάλι του youtube «America’s Test Kitchen» βρήκε την τέλεια λύση.

Είναι εύκολη και γρήγορη και απαιτεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να διατηρήσετε το αρχικό χρώμα του μήλου σας, ειδικά αν έχετε καλεσμένους στο τραπέζι!

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω:

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Προσοχή: Δείτε τι σημαίνει όταν η γλώσσα σας έχει μια λευκή απόχρωση

Λευκή γλώσσα: Μάθετε τα αίτια του παράξενου φαινομένου Όταν η γλώσσα παίρνει ένα λευκό χρώμα, τότε το πιο πιθανό είναι ότι πρόκειται για μια επίστρωση...

Χρήσιμα και φυσικά γιατροσόφια της γιαγιάς

Μια ενδιαφέρον λίστα από γιατροσόφια της γιαγιάς… Για χτύπημα στο κεφάλι βάζουμε βούτυρο όχι πάγο. Βρεγμένη μπατονέτα με πιπέρι στο αυτί για τον πονόδοντο. Σε ένα λίτρο...

Έβαλε σε μια Κάλτσα μερικά φύλλα από ΑΥΤΟ το Φυτό και την έριξε στο Πλυντήριο. Το Αποτέλεσμα; Θα σας εκπλήξει!

Πιθανώς να μην υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στον κόσμο που να γνωρίζουν τον κισσό, το αειθαλές αναρρηχητικό φυτό που συναντάται σε τοίχους κτιρίων ή σε...
close