Αν δεν θέλετε το Μήλο σας να Καφετίζει Αμέσως μόλις το κόψετε, δοκιμάστε αυτό το Απλό Κόλπο!

Υπάρχουν 3 κύριες παραλλαγές μήλων: τα κόκκινα, τα κίτρινα και τα πράσινα, με διαφορετική γεύση το καθένα. Κλασικό κόκκινο, ξινό πράσινο ή γλυκό κίτρινο λοιπόν;

Όποιο κι αν διαλέξετε, το γεγονός είναι ότι αρχίζουν να μαυρίζουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αφότου τα κόψουμε, πράγμα πολύ ενοχλητικό. Αυτό δεν σημαίνει ότι το μήλο δεν είναι πλέον βρώσιμο, αλλά σίγουρα δεν φαίνεται το ίδιο «ελκυστικό». Ευτυχώς όμως, το κανάλι του youtube «America’s Test Kitchen» βρήκε την τέλεια λύση.

Είναι εύκολη και γρήγορη και απαιτεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να διατηρήσετε το αρχικό χρώμα του μήλου σας, ειδικά αν έχετε καλεσμένους στο τραπέζι!

Ρίξτε μια ματιά παρακάτω:

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Εσείς ξέρετε με πόσα τσιγάρα ισοδυναμεί μια μπριζόλα στα κάρβουνα; Αν ΟΧΙ δείτε το ΕΔΩ!

Σας αρέσει να… «ξεροψήνετε» τα τρόφιμα; Τότε θα πρέπει να… γνωρίζετε ότι κατά τη διαδικασία αυτή αναπτύσσονται ετεροκυκλικές αμίνες και πολυαρωματικοί υδρογονάνθρακες (PAH), οι...

Φυσική μάσκα για γερά νύχια που δεν σπάνε

Η λάθος διατροφή, η αφυδάτωση και η κακή περιποίηση πολλές φορές οδηγεί στην αποδυνάμωση των νυχιών, με αποτέλεσμα να σπάνε εύκολα ή να ξεφλουδίζουν. Δοκιμάστε...

Πήρε ένα τηγάνι και ξεκίνησε να το γεμίζει με μπέικον και… Το αποτέλεσμα; ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!

Πήρε ένα τηγάνι και ξεκίνησε να το γεμίζει με μπέικον και… Το αποτέλεσμα; ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! Πάρτε χαρτομάντηλα γιατί θα σας τρέξουν τα σάλια με την παρακάτω...
close