Αν ο Γιος σας Φοράει ένα Τέτοιο Μαγιό, Ελέγξτε το Αμέσως. Μάθετε το Λόγο!

Τα μαγιό με εσωτερικό δίχτυ είναι πολύ συνηθισμένα. Αλλά όπως αποδεικνύεται, το εσωτερικό προστατευτικό δίχτυ μπορεί να αποβεί επικίνδυνο, όπως το βίωσε πρόσφατα ένα αγοράκι, που παραλίγο να ακρωτηριάσει το μόριό του εξαιτίας του.

Όλα ξεκίνησαν σε οικογενειακές διακοπές στην Ισπανία. Η μητέρα ήθελε να κάνει ντους το γιο της και πήγε να αφαιρέσει το μαγιό, όταν συνέβη κάτι αδιανόητο. Το δίχτυ είχε τυλιχτεί γύρω από το μόριο του αγοριού και του προκαλούσε επώδυνο πόνο.

Η μητέρα περιγράφει τη κραυγή που έβγαλε το αγόρι. «Ήταν μια κραυγή πόνου που δεν είχα ξανακούσει.» Η μητέρα μετέφερε αμέσως το αγοράκι στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Τελικά οι γιατροί μετά από πολλές προσπάθειες κατάφεραν να απελευθερώσουν το μόριο του αγοριού και δεν υπάρχει ανησυχία για μόνιμη βλάβη.

1592

Φαίνεται πως η εμπειρία ήταν πολύ τραυματική για τον μικρό Jack. Η μητέρα του εξηγεί πως είναι μετά το περιστατικό:

“Ο Jack ήταν πολύ αναστατωμένος έπειτα, αλλά όπως κάθε φυσιολογικός πεντάχρονος, ανέκαμψε γρήγορα. Συνεχίζει να μιλάει γι” αυτό, αλλά τώρα είναι καλά. Προειδοποιεί όλους τους φίλους του να μη φοράνε τέτοια μαγιό, καθώς δε θέλει να το πάθει κάποιο άλλο παιδί. ”

Η Laura προειδοποιεί τους γονείς μικρών αγοριών να αφαιρέσουν το εσωτερικό δίχτυ από το μαγιό, καθώς είναι άκρως επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών. Μοιραστείτε αυτή την είδηση με τους φίλους σας!

Credit: damn.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μοναδικό! Βυθίζει μία κούπα σε ένα μπωλ με νερό και βερνίκι νυχιών! Δείτε τι γίνεται!!

Δείτε στο παρακάτω video τι γίνεται όταν βάλει μία κούπα σε ένα μπωλ με νερό και βερνίκι νυχιών! Απλά Μοναδικό!!! Δείτε το video: Πηγή

Οι συνέπειες από την δουλειά σε κυλιόμενες βάρδιες!

Πριν από λίγες εβδομάδες, μία νέα μελέτη έδειξε πως οι γυναίκες που άλλοτε δουλεύουν μέρα και άλλοτε νύχτα, διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο να εκδηλώσουν τύπου...

Παίρνει μόνο ένα λεπτό για να διαβάσετε αυτό… Tι κάνουμε σε ένα εγκεφαλικό!

Ένας νευρολόγος λέει ότι εφόσον ένα εγκεφαλικό επεισόδιο μέσα σε 3 ώρες τύχει νοσηλείας, μπορεί να αντιστραφεί πλήρως από τις επιπτώσεις του εγκεφαλικού επεισοδίου. Αναγνωρίζοντας...
close