Ένα εκπληκτικό περιστατικό παρουσιάζεται σε βίντεο της Google Earth! Στο εν λόγω βίντεο θα δείτε μια σειρά φωτογραφιών από το Google Earth όπου έχει αποτυπωθεί με απίστευτη λεπτομέρεια η διαδικασία εμφάνισης… ενός ιπτάμενου δίσκου. 

Το συγκεκριμένο περιστατικό εξελίχθηκε σε χιονοδρομικό κέντρο στο βουνό Shasta στην Καλιφόρνια και την αποκάλυψη την έκανε το ufodisclosure group. Αν δείτε προσεκτικά και βήμα-βήμα τις φωτογραφίες θα παρατηρήσετε ότι ο ιπτάμενος δίσκος εμφανίζεται σταδιακά και φαίνεται να περνά στην κυριολεξία μέσα από μια υπερδίνη, όπως αναφέρει το worldjudge. Το συννεφάκι που εμφανίζεται στις πρώτες φωτογραφίες είναι σαν αυτό που δημιουργείται όταν κάποιο πολεμικό αεροσκάφος σπάει το φράγμα του ήχου… μόνο που σε αυτή την περίπτωση το σύννεφο παραμένει προσκολλημένο στο αεροσκάφος, ενώ αυτό είναι σε μεγαλύτερη απόσταση πίσω του…Στο τέλος ο ιπτάμενος δίσκος φαίνεται πεντακάθαρα να ίπταται πάνω από το βουνό! Λευκός με μια μαύρη γραμμή να τον διαχωρίζει στη μέση και κάτι σαν πιλοτήριο να δεσπόζει στο εσωτερικό της… Δείτε το απίστευτο βίντεο με τις φωτογραφίες!!!

Πηγή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...