Αν και η επίθεση ενός καρχαρία μπορεί να είναι θανάσιμη ή τραυματική, στην περίπτωση του Eugene Finney από τη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, αποδείχθηκε σωτήρια. Ο άντρας δέχτηκε επίθεση από καρχαρία ενώ κολυμπούσε στα ανοιχτά των ακτών της Καλιφόρνια, στην παραλία Huntington κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών μαζί με τα δυο παιδιά του και τη σύντροφό του, τον περασμένο Ιούλιο.

Ο καρχαρίας τον χτύπησε στην πλάτη, χωρίς ωστόσο να τον τραυματίσει σοβαρά. «Κάτι με χτύπησε από πίσω. Ποτέ δεν έχω βιώσει τέτοιο πόνο κατά το παρελθόν», είπε στο WBZ.Καθώς προσπαθούσε να βγει από το νερό, η κόρη του πρόσeξε ότι αιμορραγούσε: «τότε ήταν που η κόρη μου μου είπε ότι η πλάτη μου είχε γεμίσει με αίματα». Ο Finney παρά το δυνατό χτύπημα, έκρινε σκόπιμο να μην εξεταστεί από γιατρό κάτι που έκανε ωστόσο τέσσερις ημέρες αργότερα, έπειτα από πόνους στο στήθος και στην πλάτη.

Όπως διαπιστώθηκε από την εξέταση, οι εσωτερικοί μώλωπες που προκλήθηκαν ήταν από την επίθεση του καρχαρία ενώ οι εξετάσεις έδειξαν ότι είχε καρκίνο.  «Οι γιατροί εντόπισαν έναν όγκο, στο δεξί νεφρό μου στο μέγεθος ενός καρυδιού», σημείωσε ο Finney ο οποίος μάλλον μακαρίζει την τύχη του – πάνω στην ατυχία του: «Αν δεν είχε συμβεί αυτό με τον καρχαρία, δεν θα είχα ανακαλύψει τον καρκίνο». Ο όγκος αφαιρέθηκε και ο Finney δε χρειάστηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία.

ksajfdmafn2

ksajfdmafn1-600x450

ksajfdmafn3
Πηγή
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...