in

Αποκλειστικό! Η Σίσσυ Φειδά μας υποδέχεται στο υπέροχο σπίτι της και μας συστήνει την κόρη της!

H Σίσσυ Φειδά μας υποδέχεται στο υπέροχο σπίτι της στη Φιλοθέη και συστήνει την 4 μηνών κόρης της στο Youweekly.gr, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Ανδρίτσο, τον άντρα που άλλαξε ριζικά τη ζωή της, μετατρέποντάς την σε ένα ατελείωτο φωτεινό καλοκαίρι..

Ήρεμη, πιο όμορφη από ποτέ και με την ευτυχία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της η καταξιωμένη διεθνώς interior designer μιλά για τις μεγάλες αλλαγές που έφερε στη ζωή της ο ερχομός της κόρης της, τις δύσκολες στιγμές που πέρασε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και για τους ανθρώπους που την ήθελαν “εκτός” τηλεόρασης…

Εκπέμπεις την εικόνα του πιο ευτυχισμένου ανθρώπου πάνω στη γη!
Δεν ξέρω αν αυτό βγαίνει, πάντως νιώθω πάρα πολύ ωραία! Είναι αλήθεια, είμαι πολύ ευτυχισμένη, είμαι πολύ καλά.

dsc6744

Το να γίνεις μητέρα ήταν κάτι που περίμενες χρόνια να σου συμβεί;
Από πολύ μικρή είχα μια ιδιαίτερη αδυναμία στα παιδιά και δεν σου κρύβω ότι και νεότερη πέρασα μια περίοδο που ήθελα πολύ να γίνω μαμά. Πάντα, όμως, επιθυμούσα να γίνει κάτω από σωστές συνθήκες. Δεν ήθελα ένα παιδί απλά «για να το κάνω», το ήθελα μέΣε δικηγόρο η Ελένη Μενεγάκη για τον Alpha – Ζητάει αποζημίωση από τον Κοντομηνά;
σα σε μια σωστή οικογένεια, πλημμυρισμένο με αγάπη.

Φαντάζομαι ότι έπαιξε σημαντικό ρόλο και ο Γιώργος σε αυτή την απόφαση.
Και βέβαια έπαιξε ρόλο, τον πιο σημαντικό!Ο Γιώργος με έκανε και ήθελα να κάνω το παιδί του. Ξέρεις υπάρχουν δύο σκέψεις σε σχέση με το να γίνεις μητέρα. Η πρώτη είναι “αγαπώ τα παιδιά και θέλω να γίνω μαμά”, αλλά υπάρχει και το άλλο που λέει “ναι, θέλω να γίνω μαμά, αλλά θέλω να γίνω με τον άνθρωπο που θα μου το βγάλει και θα με κάνει να νιώσω ότι μπορεί να γίνει ο πατέρας του παιδιού μου”.

dsc6782

Είχες εύκολη εγκυμοσύνη Σίσσυ;
Όχι, δεν είχα πολύ εύκολη. Δηλαδή, ενώ το μωρό ήταν εξαιρετικά γερό και δυνατό από την πρώτη στιγμή, ο οργανισμός μου αντέδρασε περίεργα και έπεσα στα πατώματα. Δεν μπορούσα ούτε στο μπάνιο να πάω, ήμουν πολύ χάλια. Ήταν μια περίοδος με εμετούς, αδυναμία, αβάσταχτους πόνους στην κοιλιά και όλο αυτό εξαιτίας μιας κεντρικής αρτηρίας που με πίεζε πολύ. Μόνο στον πέμπτο και έκτο μήνα ένιωσα καλύτερα, οπότε και κατάφερα να σηκωθώ από το κρεβάτι, πήγα στο γραφείο και ταξίδεψα για δουλειά στο εξωτερικό… Μετά ξανά τα ίδια.

Πώς ένιωσες όταν την πήρες πρώτη φορά αγκαλιά;
Κοίταξε, για μένα η συγκίνηση δεν ήταν μόνο όταν την πήρα αγκαλιά ήταν όταν μου την ακούμπησαν πάνω μου, μια στιγμή που δεν μπορώ περιγράψω με λόγια, ήταν τα πάντα όλα!

dsc7035-1

Τώρα που το βιώνεις θεωρείς ότι είναι εύκολο για μια γυναίκα να συνδυάζει την καριέρα με τη μητρότητα;
Είναι καθαρά θέμα πώς το βιώνει η κάθε γυναίκα. Από τη μέχρι στιγμής προσωπική μου εμπειρία θεωρώ ότι γενικά είναι δύσκολο να είσαι μαμά και ιδιαίτερα όταν θέλεις να δώσεις όλη σου την αγάπη και την προσοχή στο μωρό σου. Πάντως σαν διαδικασία, σαν καθημερινότητα είναι δύσκολη γιατί κουράζεσαι και υπάρχει μια τεράστια κόπωση. Φαντάσου ότι αισθάνομαι έτσι έχοντας τόσο τη βοήθεια κοπέλας στο σπίτι όσο και της πεθεράς μου. Απ’ την άλλη, όμως, ξαφνικά αποκτάς ατελείωτες δυνάμεις.

dsc7173 dsc7223

youweekly.gr

To 97% των ανθρώπων ΔΕΝ μπορεί να βρει τον Κλέφτη σε αυτή τη ΦΩΤΟ | Εσύ μπορείς;

O ελιγμός ενός MiG-29 που σαρώνει στο διαδίκτυο! (video)