Ρoζ ταινία με δύο άνδρες και ανήλικα κορίτσια, γύρισε η 19χρονη Bianca Byndloss. Λίγο μετά την ολοκλήρωσή της, της χτύπησε την πόρτα η αστυνομία

Στη φυλακή οδηγήθηκε η 19χρονη ντίβα του πopνo Bianca Byndloss καθώς οργάνωσε και βιντεοσκόπησε σε ζωντανή σύνδεση ομαδικό με άλλους δύο άνδρες και τρεις ανήλικες κοπέλες.
Η νεαρή, που είναι γνωστή στους κύκλους της πopνo βιομηχανίας με το παρατσούκλι «foot goddess» φέρεται να γύρισε την ταινία στο σπίτι του 18χρονου Christian Hernandez στο οποίο συμμετείχαν μια 12χρονη, μια 13χρονη και μια 14χρονη.
Σύμφωνα με την Miami Herald η αστυνομία τους έπιασε λίγο μετά τα γυρίσματα του βίντεο. .300915175011_1828 αρχείο-λήψης

Ο δικηγόρος της πλήρωσε το πόσο των 37.500 δολαρίων για να μην προφυλακιστεί. Ο Hernandez και ο Bryan Yanes αντιμετωπίζουν τις ίδιες κατηγορίες.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η αστυνομία ασχολείται με την 19χρονη. Πέρσι συνελήφθη με την κατηγορία της διάρρηξης και των μικροκλοπων

Πηγη: koyzoylo.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...