in

ΑΥΤΗ η Θαυματουργή Συνταγή με ΜΟΝΟ 2 Υλικά θα σας Ανακουφίσει άμεσα από τον Πονόδοντο και μάλιστα με Φυσικό Τρόπο!

Είναι ένας πραγματικός εφιάλτης: εάν το δόντι ή η ρίζα του έχουν χαλάσει, ο πόνος θα είναι ανυπόφορος. Και σαν να μην έφτανε αυτό, πολύ συχνά ο πόνος ακολουθείται από πολύ ατυχία, είτε είναι σαββατοκύριακο και έχετε σχεδιάσει κάτι συναρπαστικό ή η αναμονή για τον γιατρό είναι απλά τεράστια.

1

Οι αιτίες για τον ξαφνικό πονόδοντο μπορεί να είναι πολλές. Κάποιες από αυτές είναι:

τερηδόνα
σπάσιμο δοντιού
δόντι που λείπει
πλάκα
ουλίτιδα
αποφρακτική άπνοια ύπνου
διαταραχές κροταφογναθικής άρθρωσης
κορώνες που δεν έχουν εγκατασταθεί σωστά

2

Εάν πονάει το δόντι σας, δεν χρειάζεται να νιώθετε αβοήθητοι. Σε μερικές έκτακτες περιπτώσεις, υπάρχει ένας τρόπος να ανακουφιστείτε προσωρινά από τον πόνο. Και ενώ αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την επίσκεψη στον οδοντίατρο, σίγουρα θα κάνει τον πόνο πιο υποφερτό.

Θα χρειαστείτε:

1/2 κ.γ σκόνη τριαντάφυλλου
1/2 κ.γ λάδι καρύδας

Οδηγίες:

Η σκόνη τριαντάφυλλου περιέχει ευγενόλη, που ανακουφίζει αποτελεσματικά από τον πόνο. Το λάδι καρύδας έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες και έτσι έχει αντιφλεγμονώδη δράση.

3

Ανακατέψτε τα δύο συστατικά σε ένα μπολ μέχρι να γίνουν σαν πάστα. Χρησιμοποιώντας ένα σταγονόμετρο ή μικρό πινέλο, βάλτε την πάστα στην περιοχή που πονάει. Για καλύτερο αποτέλεσμα, επαναλάβετε την διαδικασία 3 φορές τη μέρα.

4

Εάν δεν προλαβαίνετε να πάτε άμεσα στον γιατρό, αυτή η συνταγή μπορεί να σας σώσει πραγματικά τη ζωή. Και επειδή είναι εντελώς φυσική, δεν θα έχετε κάτι να χάσετε! Μοιραστείτε αυτή την υπέροχη συνταγή με τους φίλους σας!

Credit: hefty.co

Προσοχή: Επιτήδειοι υποδύονται συγγενικά πρόσωπα και εξαπατούν

ΘΑ σας ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ αυτό το ΚΟΛΠΑΚΙ! Έτσι θα παγώσετε ένα ζεστό αναψυκτικό σε μόλις 2 λεπτά!