Αυτοί είναι οι πιο ΕΞΥΠΝΟΙ τρόποι για να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί ΧΩΡΙΣ ανοιχτήρι!

6 Τρόποι να Ανοίξετε ένα Μπουκάλι Κρασί Χωρίς Ανοιχτήρι

Πόσες φορές έχει τύχει να χάσετε το ανοιχτήρι με το οποίο ανοίγετε το μπουκάλι κρασιού σας ή απλά βρίσκεστε σε μέρος που δεν έχει; Τις γιορτές που έρχονται σίγουρα θα ανοιχθούν πολλά μπουκάλια. Εσείς προετοιμαστείτε για να μην χρειαστεί να βάλετε νερό στο κρασοπότηρο.

Ανοίξτε το με ένα μαχαίρι
Πάρτε ένα μαχαίρι και καρφώστε το ανάμεσα στον φελλό και την άκρη του. Ξεκινήστε να στρίβετε πολύ προσεκτικά το μαχαίρι περιμετρικά του φελλού. Σιγά-σιγά θα αρχίσει να κινείται. Όταν βγει λίγο, αλλά δεν μπορεί ακόμα να τραβηχτεί με το χέρι, βγάλτε το μαχαίρι και καρφώστε το κάθετα στο πλάι του φελλού. Κουνήστε το λίγο δεξιά-αριστερά τραβώντας προς τα έξω μέχρι ο φελλός να βγει.
… ή με μια πετσέτα
Τυλίγετε τη βάση του μπουκαλιού καλά με μια πετσέτα και αρχίζεται να τη χτυπάτε σε μια σκληρή βάση με την προηπόθεση ότι το μπουκάλι είναι σε πλάγια θέση. Θα εκπλαγείτε όταν δείτε το φελό σιγά σιγά και με κάθε χτύπημα να βγαίνει.
…ή με ένα παπούτσι
Μπορεί να σας φαίνεται λίγο αστείο αλλά μπορείτε να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί με το παπούτσι σας. Αφαιρέστε πρώτα το περιτύλιγμα του φελλού και ακουμπήστε το παπούτσι στον τοίχο με τον πάτο προς τα έξω. Μετά, ακουμπήστε τον πάτο του μπουκαλιού στον πάτο του παπουτσιού. Χτυπήστε τον πάτο του μπουκαλιού στο παπούτσι. Θα δείτε σιγά-σιγά τον φελλό να υποχωρεί.
…ή και με ένα ψαλίδι
Πάρτε τη μια άκρη του ψαλιδιού σας και πιέστε τη μέσα στο φελλό. Πιέστε τον καλά έτσι ώστε να μη βγαίνει. Κρατήστε τη μία λαβή του ψαλιδιού σας και αρχίστε να στριφογυρίζετε το ψαλίδι. Κάποια στιγμή θα γίνει το θαύμα και ο φελλός θα απελευθερωθεί.
…ή με ένα σφυρί
Μπορεί να μην το έχετε σκεφτεί ποτέ αλλά το σφυρί είναι ένα από τα αντικείμενα με τα οποία μπορείτε να ανοίξετε το μπουκάλι σας. Στο σπίτι άλλωστε έχουμε όλοι ένα σφυρί και μια βίδα. Πάρτε λοιπόν μία μεγάλη πρόκα ή βίδα και πιέστε την μέσα στον φελλό. Έπειτα, χρησιμοποιήστε το πίσω μέρος του σφυριού σας και τραβήξτε με αυτό το καρφί προς τα έξω, το τραβάει και μαζί βγαίνει και ο φελός. (Δηλαδή Βιδόνουμε τη βίδα στο φελό και με την πλευρά του σφυριού που βγάζουμε τις βίδες)
…ή με ένα κατσαβίδι
Με ένα κατσαβίδι ή κάποιο άλλο μακρύ, μεταλλικό αντικείμενο κάντε μία τρύπα στον φελλό σας. Στη συνέχεια πάρτε ένα κομμάτι σκοινί και κάντε έναν κόμπο στο τέλος του. Σπρώξτε τον κόμπο μέσα στο φελλό και αρχίστε να τραβάτε το σκοινί προς τα έξω. Σιγά-σιγά θα αρχίσει να απελευθερώνεται.
Παρακάτω ακολουθούν και διάφορα βίντεο με περισσότερους τρόπους ώστε να καταφέρετε να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί χωρίς ανοιχτήρι!

Πως να ανοίξετε ένα μπουκάλι κρασί με το παπούτσι σας

Μερικές φορές μπορεί να θέλετε απεγνωσμένα να πιείτε κρασί και να μην βρίσκετε το ανοιχτήρι. Τι κάνετε; Κανένα πρόβλημα, η λύση είναι μπροστά στα μάτια σας ή καλύτερα στα πόδια σας…

15 απίθανοι τρόποι για να ανοίξεις ένα μπουκάλι κρασί χωρίς ανοιχτήρι

Φαντασία να υπάρχει κι όλα γίνονται…

Ασυνήθιστοι τρόποι για να ανοίξετε ένα μπουκάλι

Ξεμείνατε από ανοιχτήρι; Δείτε μερικούς τρόπους που δεν φανταζόσασταν για να ανοίξετε ένα μπουκάλι σαμπάνιας, μπύρας ή κρασιού…
Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΣΤ Οράσεως. Βλέπετε όντως, τόσο Καλά όσο Νομίζετε;

Όταν ακούτε από κάποιον να ισχυρίζεται ότι έχει 20/20 όραση, σας περνάει η σκέψη ότι έχουν την τέλεια όραση; Αν είστε σαν τους περισσότερους,...

Γυναικών λόγος (Γυναικολόγος): Η πιο θηλυκή παράσταση της χρονιάς στο The barrister lounge cafe + bookshop

Ένας μουσικός διάλογος των Αριάδνη & Εύη Οικιακά ή καριέρα; Παιδιά ή σπουδές; Υπάρχουν σωστές επιλογές ή πάντα υπάρχει ένα κενό; Είσαι γυναίκα και παλεύεις να είσαι...

3 Πανεύκολοι Τρόποι για να καθαρίσετε γρήγορα το Πλυντήριο Πιάτων σας.

Παρόλο που το πλυντήριο πιάτων είναι ένα μηχάνημα που καθαρίζει άλλα πράγματα, χρειάζεται και αυτό καθάρισμα πού και πού. Έτσι γίνεται πιο αποδοτικό και...
close