Αυτός ο μπαμπάς έδειξε στην κόρη του πόσο την αγαπάει με έναν απροσδόκητα όμορφο τρόπο.

Η σχέση ανάμεσα στον πατέρα και την κόρη είναι ιδιαίτερα σημαντική. Διαπνέεται από τρυφερότητα, βαθιά αγάπη και τρομερή προστατευτικότητα κι από τις δύο μεριές. Για τον πατέρα, η κόρη θα είναι πάντα το μικρό του κοριτσάκι. Η αδυναμία, το πάθος και ο βαθύς κι αγιάτρευτος “έρωτας” της ζωής του.

Η αγάπη αυτή εξωτερικεύεται με κάθε πιθανό κι απίθανο τρόπο. Ο καθένας, γεμάτος τρυφερότητα επαληθεύει αυτό που ήδη ξέρουμε: Ο πατέρας θα είναι πάντα ο βασιλιάς της κάθε κόρης.

Παρακάτω, θα δείτε μια υπέροχη απόδειξη της πατρικής αγάπης. Πρόκειται για ένα τρυφερό βίντεο, που θα σας συγκινήσει και θα σας ξαφνιάσει ταυτόχρονα. Θα σας κάνει να δακρύσετε για την υπέροχη σχέση πατέρα και κόρης που περιγράφει και θα σας ξαφνιάσει γιατί πρόκειται για μια διαφήμιση… τσίχλας!

mpampas korh1

Το βίντεο δημιουργήθηκε το 2013 κι έχει θέμα την υπέροχη σχέση ανάμεσα σε πατέρα και κόρη. Ανάμεσα τους, στέκει η φιγούρα ενός γερανού origami!

mpampas korh2

Σύμφωνα με γνωστό ιαπωνικό μύθο, όποιος φτιάξει 1000 τέτοιους γερανούς, θα κερδίσει μία ευχή.

mpampas korh3

Το βίντεο δείχνει πως ένας origami γερανός, φτιαγμένος από το ασημόχαρτο της τσίχλας που διαφημίζεται, γίνεται η απόδειξη της αγάπης και της στήριξης του πατέρα προς την κόρη.
Κάθε στιγμή της ζωής της, σε κάθε χαρά και λύπη, ο πατέρας κρύβει στην παλάμη του ένα μικρό γερανό. Ένα πουλί που για την κόρη είναι θησαυρός που κρατιέται φυλαγμένος για χρόνια…

mpampas korh4

Τι κι αν πρόκειται για διαφήμιση τσίχλας; Πολλές φορές μπορεί και τα πιο μικρά πράγματα να αποτελούν αφετηρία για να δηλωθούν οι μεγαλύτερες αλήθειες της ζωής.

Πηγή

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Με δυο αυγά, μια μπανάνα και κανέλα φτιάχνει το καλύτερο πρωινό όλων των εποχών!

Η συνταγή είναι πολύ απλή και εύκολη… Χρειάζεσαι μόνο δύο αυγά, μια μπανάνα και κανέλα.! Και ακολουθείς τις παρακάτω φωτογραφίες. Το αποτέλεσμα; Οι πιο γευστικοί τηγανήτες που έφαγες ποτέ!

Με Μόλις 3 Υλικά θα Απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη Τριχοφυΐα στο Πρόσωπο, για Πάντα!

Η τριχοφυΐα στο πρόσωπο είναι ένα κοινό πρόβλημα για πολλές γυναίκες, ενώ αρκετές από αυτές ξοδεύουν εκατοντάδες δολάρια για την απομάκρυνσή τους. Πρέπει να...

Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες γκριμάτσες την ώρα του… οργασμού

Η ικανοποίηση που συνοδεύει έναν οργασμό δεν μπορεί να παραμείνει... κρυφή και αντανακλάται στο πρόσωπο. Έχετε ρωτήσει ποτέ το σύντροφό σας ποια γκριμάτσα κάνετε την...
close