Βάζει βρασμένα ζυμαρικά σε τηγάνι. Μόλις το είδα ολοκληρωμένο, ήξερα πως έπρεπε να το δοκιμάσω.

Υπάρχει κάτι πιο χαρακτηριστικό της ιταλικής κουζίνας από τα ζυμαρικά; Με πάνω από εκατό διαφορετικές ποικιλίες από φρέσκα και αποξηραμένα ζυμαρικά, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα τους – και όχι μόνο της Ιταλίας, αλλά σε όλο το κόσμο. Πράγματι, ο μέσος Αμερικανός καταναλώνει πάνω από 9 κιλά ζυμαρικών το χρόνο και βρίσκεται λίγο πιο πίσω από τους Σουηδούς και Ελβετούς.

Η δημοφιλής για τα βίντεό της, Diana Delafuente, μας παρουσιάζει μια παραλλαγή του κλασσικού πιάτου με ριγκατόνι. Ξεκινάει βάζοντας τα ριγκατόνι σε ένα τηγάνι. Αυτή τη συνταγή θα την λατρέψετε!

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ξεκίνησε να Πλένει τα Δόντια του Καθημερινά με αυτό το Σπιτικό Υλικό! Το αποτέλεσμα θα σας Εντυπωσιάσει!

Η στοματική υγεία είναι πολύ σημαντική για κάθε άνθρωπο. Πολλές μολύνσεις του στόματος μπορούν να προκαλέσουν και άλλα προβλήματα στο σώμα. Καρδιακά προβλήματα, εγκεφαλικά και...

Πατάτες σαν λαζάνια από την Εύα Παρακεντάκη

Πατάτες τηγανητές, βραστές, ψητές, τσιπς.... Όπως και να ψηθούν οι πατάτες παραμένουν απόλαυση και είναι τέλειο συνοδευτικό σχεδόν για κάθε φαγητό μας... Εκτός όμως από...

Θρομβοεμβολή στα παιδιά: Ποιος είναι ο βασικός παράγοντας κινδύνου

Η φλεβική θρομβοεμβολή ή θρόμβωση στο πόδι και τους πνεύμονες είναι η τρίτη καρδιαγγειακή αιτία θανάτου παγκοσμίως. Τα τελευταία 20 χρόνια έχουν αυξηθεί σημαντικά τα...
close