Αρχική Γαστρονομία Βάζει βρασμένα ζυμαρικά σε τηγάνι. Μόλις το είδα ολοκληρωμένο, ήξερα πως έπρεπε να το δοκιμάσω.

Βάζει βρασμένα ζυμαρικά σε τηγάνι. Μόλις το είδα ολοκληρωμένο, ήξερα πως έπρεπε να το δοκιμάσω.

0
Βάζει βρασμένα ζυμαρικά σε τηγάνι. Μόλις το είδα ολοκληρωμένο, ήξερα πως έπρεπε να το δοκιμάσω.

Υπάρχει κάτι πιο χαρακτηριστικό της ιταλικής κουζίνας από τα ζυμαρικά; Με πάνω από εκατό διαφορετικές ποικιλίες από φρέσκα και αποξηραμένα ζυμαρικά, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα τους – και όχι μόνο της Ιταλίας, αλλά σε όλο το κόσμο. Πράγματι, ο μέσος Αμερικανός καταναλώνει πάνω από 9 κιλά ζυμαρικών το χρόνο και βρίσκεται λίγο πιο πίσω από τους Σουηδούς και Ελβετούς.

Η δημοφιλής για τα βίντεό της, Diana Delafuente, μας παρουσιάζει μια παραλλαγή του κλασσικού πιάτου με ριγκατόνι. Ξεκινάει βάζοντας τα ριγκατόνι σε ένα τηγάνι. Αυτή τη συνταγή θα την λατρέψετε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.