Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the adace domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/vhosts/linelife.gr/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121
Βάζει βρασμένα ζυμαρικά σε τηγάνι. Μόλις το είδα ολοκληρωμένο, ήξερα πως έπρεπε να το δοκιμάσω. - LINE LIFE

Βάζει βρασμένα ζυμαρικά σε τηγάνι. Μόλις το είδα ολοκληρωμένο, ήξερα πως έπρεπε να το δοκιμάσω.

Υπάρχει κάτι πιο χαρακτηριστικό της ιταλικής κουζίνας από τα ζυμαρικά; Με πάνω από εκατό διαφορετικές ποικιλίες από φρέσκα και αποξηραμένα ζυμαρικά, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα τους – και όχι μόνο της Ιταλίας, αλλά σε όλο το κόσμο. Πράγματι, ο μέσος Αμερικανός καταναλώνει πάνω από 9 κιλά ζυμαρικών το χρόνο και βρίσκεται λίγο πιο πίσω από τους Σουηδούς και Ελβετούς.

Η δημοφιλής για τα βίντεό της, Diana Delafuente, μας παρουσιάζει μια παραλλαγή του κλασσικού πιάτου με ριγκατόνι. Ξεκινάει βάζοντας τα ριγκατόνι σε ένα τηγάνι. Αυτή τη συνταγή θα την λατρέψετε!

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.