Υπάρχει κάτι πιο χαρακτηριστικό της ιταλικής κουζίνας από τα ζυμαρικά; Με πάνω από εκατό διαφορετικές ποικιλίες από φρέσκα και αποξηραμένα ζυμαρικά, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα τους – και όχι μόνο της Ιταλίας, αλλά σε όλο το κόσμο. Πράγματι, ο μέσος Αμερικανός καταναλώνει πάνω από 9 κιλά ζυμαρικών το χρόνο και βρίσκεται λίγο πιο πίσω από τους Σουηδούς και Ελβετούς.

Η δημοφιλής για τα βίντεό της, Diana Delafuente, μας παρουσιάζει μια παραλλαγή του κλασσικού πιάτου με ριγκατόνι. Ξεκινάει βάζοντας τα ριγκατόνι σε ένα τηγάνι. Αυτή τη συνταγή θα την λατρέψετε!










ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...