Η Χριστίνα Λαμπίρη απουσίαζε από το χθεσινό live του Dancing With The Stars 6, χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστός ο λόγος.

Η Ευαγγελία Αραβανή αρκέστηκε στο να αναφέρει στους τηλεθεατές του show: «Πριν συνεχίσουμε θα ήθελα να σας πω πως εκτός από τη Μαρία Κορινθίου, που θα είναι αργότερα κοντά μας, όπως και κάθε Παρασκευή άλλωστε, ένα ζευγάρι δεν θα χορέψει απόψε και αυτό είναι η Χριστίνα Λαμπίρη με τον καβαλιέρο της, Αλέξανδρο Παπαδόπουλο.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)[read more=”Διαβάστε την Συνέχεια…………………………………………………” less=”Κλείστε την Συνέχεια…………………………………………………”]

Η Χριστίνα για προσωπικούς της λόγους δεν θα βρίσκεται απόψε κοντά μας, την περιμένουμε όμως την επόμενη Παρασκευή».

 Σύμφωνα με πληροφορίες του g-point.gr η παρουσιάστρια του Epsilon διανύει πολύ δύσκολες ώρες, καθώς πέθανε η μητέρα της. “Η Χριστίνα Λαμπίρη ήταν στην εκπομπή της όταν της τηλεφώνησαν για τη δυσάρεστη είδηση, και όσοι την είδαν,περιγράφουν πώς έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της.”, αναφέρεται στο άρθρο.

Στο πλευρό της παρουσιάστριας βρίσκονται ο σύζυγος της, Θανάσης Αδαμόπουλος, αλλά και η κόρη της. Η κηδεία θα γίνει τη Δευτέρα και στην θέση της στην εκπομπή που παρουσιάζει θα βρεθεί ο Μένιος Φουρθιώτης.

 peoplegreece.com
[/read]
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...