in

Βουτάει τα Πόδια της σε μία Λεκάνη με Στοματικό Διάλυμα. 30 Λεπτά μετά… Θα μείνετε Άφωνοι!

Μέρα με τη μέρα, τα χέρια μας τα χέρια μας φθείρονται. Από όλο το σώμα μας είναι πιθανότατα το κομμάτι που χρησιμοποιούμε περισσότερο και είναι αναπόφευκτο να προκληθούν προβλήματα. Τα πόδια συχνά τα παραβλέπουμε όμως και τα βάζουμε σε δεύτερη μοίρα. 

Υπάρχουν πολλών ειδών κρέμες, σπρέι στα φαρμακεία που υπόσχονται να λύσουν τα προβλήματά σας, αλλά συχνά είναι αναποτελεσματικές και περιέχουν χημικά που κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.

Αντιθέτως θα μπορούσατε να δοκιμάσετε αυτή τη θεραπεία στο σπίτι σας, που θα καθαρίσει τα πόδια σας και θα τους δώσει τέλεια μυρωδιά.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια λεκάνη που να χωράει τα πόδια σας, ένα μπουκάλι Listerine, ξύδι και λίγο ζεστό νερό. Βάλτε τα πόδια σας στο υγρό και αφήστε τε να μουλιάσουν για 30-35 λεπτά. Ξεπλύνετε καλά με ζεστό νερό. Σιγουρευτείτε ότι έχετε στεγνώσει καλά τα πόδια σας και βάλτε λίγη ενυδατική κρέμα.

Θα μείνει το δέρμα σας πολύ μαλακό μετά, θα φύγει το νεκρό δέρμα και θα σας βοηθήσει ενάντια στους μύκητες. Το αλκοόλ στο στοματικό διάλυμα θα σκοτώσει όλους τους μικροοργανισμούς στα πόδια και τα νύχια και έτσι θα σταματήσει η άσχημη μυρωδιά. Ωστόσο, όταν υπάρχει μεγάλο πρόβλημα καλό είναι να επισκεφτείτε έναν ειδικό.

Η θεραπεία αυτή είναι πολύ απλή, εύκολη και μπορεί να γίνει στην άνεση του σπιτιού σας. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε, αλλά πολλά να κερδίσετε. Δοκιμάστε το σήμερα κιόλας και πείτε μας τις εντυπώσεις σας!

Credit: sun-gazing.com

17 Συμπτώματα της Ασθένειας της Μούχλας και ΠΩΣ να την Καταπολεμήσετε

Οι διατροφολόγοι αποκαλύπτουν τι πρέπει να τρώτε το βράδυ για να χάσετε γρήγορα βάρος!