in

Βυθίσε ένα φόρεμα για 2 χρόνια στη Νεκρά Θάλασσα, σήμερα είναι ένα κρυστάλλινο αριστούργημα.

Για το τελευταίο της πρότζεκτ, η καλλιτέχνης από το Ισραήλ, με το όνομα Sigalit Landau, αποφάσισε να βυθίσει ένα μαύρο φόρεμα στη Νεκρά Θάλασσα. 

Το φόρεμα βυθίστηκε στα γεμάτα αλάτι νερά το 2014 και πρόσφατα αφαιρέθηκε για το κοινό. Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες που ακολουθούν, το αποτέλεσμα είναι μαγικό.

Το πρότζεκτ της καλλιτέχνιδας αποτελείται από 8 συλλογές με φωτογραφίες με το όνομα Salt Bride (Η νύφη του αλατιού) και είναι εμπνευσμένο από το έργο του S. Asky με το όνομα Dybbuk.

Το έργο μιλά για μια νύφη που το σώμα της καταλαμβάνει το πνεύμα του νεκρού αγαπημένου της. Το φόρεμα που θα δείτε είναι μια ρέπλικα του αρχικού φορέματος του θεατρικού τη δεκαετία του 1920.

Η καλλιτέχνης έλεγχε την κατάσταση του φορέματος κάθε τρεις μήνες, με σκοπό να παρακολουθήσει την διαδικασία της κρυσταλλοποίησης που θα δείτε παρακάτω. Μπορείτε να τα δείτε στο μουσείο Marlborough Contemporary στο Λονδίνο μέχρι και τις 3 Σεπτέμβρη.

salt-dress-dead-sea-salt-bride-sigalit-landau-4 salt-dress-dead-sea-salt-bride-sigalit-landau-5 salt-dress-dead-sea-salt-bride-sigalit-landau-6 salt-dress-dead-sea-salt-bride-sigalit-landau-8 salt-dress-dead-sea-salt-bride-sigalit-landau-13 salt-dress-dead-sea-salt-bride-sigalit-landau-16 tromaktiko8286

Δείτε ΠΩΣ θα ρυθμίσετε τον Θυρεοειδή σας ώστε να καίτε ΠΙΟ εύκολα Λίπος και να ενεργοποιήσετε τον Μεταβολισμό σας!

Κακοσμία στόματος: Με ποια τροφή θα την καταπολεμήσεις