Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στο Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Ο παρουσιαστής δεν δίστασε να μιλήσει πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιο και τις αλλαγές στη ζωή του, τόσο προσωπικές, όσο και επαγγελματικές.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)[read more=”Διαβάστε την Συνέχεια…………………………………………………” less=”Κλείστε την Συνέχεια…………………………………………………”]

«Νομίζω ότι είμαι πωπόφαρδος. Βρέθηκα την κατάλληλη στιγμή στο κατάλληλο σημείο. Στενοχωρήθηκα λίγο με την εξέλιξη των πραγμάτων στον Alpha, και ήταν η πρώτη φορά που μένω εκτός, τελικά βρέθηκε το «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Τα δύο μου απιδιά τραγουδάνε, η μία μου κόρη ραπάρει! Πέρασαν χρήματα από τα χέρια μου, δυστυχώς έφυγαν! Δεν έχω συμβόλαιο, έχω το project. Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος από τα λεφτά!

Το τελευταίο διάστημα έχει και τα πάνω και τα κάτω του. Προσπαθώ να βρω μια ισορροπία, χωρίς να δίνω τροφή για σχόλια και να λέω πολλές κουβέντες. Είναι μες στη ζωή. να είμαστε καλά, και να είναι καλά τα παιδιά μας!

Δεν σκέφτομαι κάτι άλλο στα προσωπικά μου, τώρα μου κάνει καλό να δουλεύω, από εκεί και πέρα αφήνουμε τα πράγματα να κυλήσουν και όπου πάει! Και έπεσα και απομακρύνθηκα από άτομα που είχα στη ζωή μου! Αποφάσισα να αποτραβηχτώ από όλα, και ακόμα είμαι σε αυτή τη φάση.

Φυσικά και υπήρξε πρόβλημα το ότι έλειπα πολύ συχνά, αλλά δεν είμαι καλά οικονομικά, προσπαθώ να πληρώσω τις υποχρεώσεις μου, φυσικά και χρωστάω!» είπε ο παρουσιαστής.

stroumfaki.gr
[/read]
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...