Γυναίκα Φωτογράφισε τον Χάρο και ένα Κοράκι, λίγες ώρες πριν πεθάνει ο πατέρας της

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μία κάτοικος του Doncaster στο Ηνωμένο Βασίλειο, η Sharron Coll ήταν σε ένα ξενώνα κοντά στο κρεβάτι του πατέρα της, τον Roy Crank 67 χρονών, ο οποίος πέθανε από καρκίνο του παχέος εντέρου από το οποίο υπέφερε για αρκετά χρόνια, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει την ασθένεια.

Η Sharron Coll τράβηξε μερικές φωτογραφίες ενώ φρόντιζε τον πατέρα της, λίγε ώρες πριν εκείνος πεθάνει. Όπως αναφέρει η βρετανική thesun.co.uk, ανάμεσα σε αυτές υπάρχει κάτι πολύ παράξενο. φαίνεται να έχει αποθανατιστεί μία σκοτεινή φιγούρα που έχει μία κλίση σαν να σκύβει για να δει, φοράει μια κουκούλα όπως αυτή που έχουν οι μοναχοί. Και δεν ήταν μόνο αυτό.

Γυναίκα Φωτογράφισε τον Χάρο και ένα Κοράκι, λίγες ώρες πριν πεθάνει ο πατέρας της.
Ο “ζοφερός θεριστής”
Η ίδια ισχυρίζεται ότι όσο φρόντιζε τον πατέρα της, εκείνος κάτι προσπαθούσε να της πει, κάτι της έδειχνε. Η ίδια δεν μπορούσε να καταλάβει, ούτε να εξηγήσει τι ήθελε να της πει, αλλά φαινόταν τρομοκρατημένος. η Sharron σκέφτηκε όλα αυτά οφείλονταν στην ασθένειά του.

Μετά από λίγο έφυγε από το δωμάτιο και πήγε στο μπάνιο. Τότε είδε μια παράξενη σιλουέτα στο διάδρομο και ένα παράξενο πουλί δίπλα πάνω σε ένα αναπηρικό καροτσάκι. Ήταν αρκετά φοβισμένη αλλά κατάφερε να τραβήξει μερικές φωτογραφίες.

Κάτι που μοιάζει με κοράκι πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι
Της πήρε λίγο χρόνο για να καταλάβει τι συνέβαινε. Το πουλί ήταν ένα κοράκι και υποτίθεται ότι είναι ένα σημάδι του θανάτου, όπως είπε. Είχε τρομοκρατηθεί εντελώς, ειδικά όταν ο αδελφός της, της εξήγησε ότι η φιγούρα που είδε ήταν του «ζοφερού θεριστή», του Χάρου.

Ο πατέρας της δεν πίστευε σε τέτοια πράγματα, ούτε σε φαντάσματα, ούτε σε σκιές και πράγματα ανύπαρκτα, ούτε στον Χάρο.

diadrastika.com

Η ίδια, όμως, τώρα πια πιστεύει πως κάτι υπήρχε εκεί και δεν μπορεί να ήταν τυχαίο αφού το φωτογράφισε. Επιπλέον, κατά κάποιον τρόπο είναι ευγνώμων που “υπήρχε κάποιος” που “περίμενε” με υπομονή τον πατέρα της.

Υπάρχει κάποιος που περιμένει στην άλλη πλευρά.

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Πλάτη του πρήστηκε και γέμισε Τρύπες. Μόλις δείτε ΤΙ το προκάλεσε, θα Ανατριχιάσετε!

Τρομακτικές εικόνες έχουν έρθει στην δημοσιότητα και δείχνουν έναν άντρα με 7 τρύπες στην πλάτη του, μετά από ατύχημα με την θεραπεία με βεντούζες...

Το φυσικό Αυτό Ρόφημα είναι πιο αποτελεσματικό στην μείωση της πλάκας χωρίς όλα τα επιβλαβή χημικά των στοματικών διαλυμάτων.

Το ξέπλυμα με στοματικό διάλυμα είναι κομμάτι της καθημερινής ρουτίνας πολλών. Η στοματική υγιεινή είναι σημαντική, αλλά αν δεν προσέχετε, το στοματικό διάλυμα μπορεί...

Αυτή η φρικτή ανακάλυψη των γιατρών είναι ακριβώς ο λόγος για να καθαρίζετε σωστά τα αυτιά σας.

Λένε πως ο πόνος του αυτιού είναι ο χειρότερος που έχει να υποφέρει ο άνθρωπος. Όσο για την αιτία του πόνου, πολλές φορές είναι...
close