in

Δείτε τις τάσεις στις αποχρώσεις μαλλιών και επιλέξτε την αγαπημένη σας

Move Over Ombre! Ξανθιές, μελαχρινές, κοκκινομάλλες… ενωθείτε! Οι τάσεις στις αποχρώσεις μαλλιών είναι hot & chic και είναι όλες εδώ… Κρατήστε σημειώσεις

Θες να κάνεις την μεγάλη αλλαγή και δεν ξέρεις πως; Θες να δώσεις ένα twist στο χρώμα των μαλλιών σου; Θες, απλά, να πάρεις ιδέες; Εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις χρωματικές τάσεις και στις παραδίδουμε για να διαλέξεις!

Babylights Hair Color Trend

1

Θυμίζουν τις απαλές αντάγειες που κάνουν τα μαλλιά ενός παιδιού όταν τα βλέπει ο ήλιος. Για να επιτύχετε αυτές τις αντάγειες θα πρέπει να δώσετε πιο ανοιχτό χρώμα, από το βασικό που βάφετε τα μαλλιά σας, σε επιλεγμένες τούφες στην κορυφή του κεφαλιού, στο στεφάνι του μετώπου και στις άκρες.

Τα babylights θέλουν συχνή ανανέωση σε κάθε βαφή που θα κάνετε και ταιριάζουν σε όλους του τύπους μαλλιών. Το κλειδί είναι στην ισορροπία μεταξύ των αποχρώσεων ώστε να δείχνει φυσικό το αποτέλεσμα, σε αντίθεση με το όμπρε που ήθελε έντονη αντίθεση μεταξύ των χρωμάτων.

Το χρώμα της Χρονίας: Marsala

Σύμφωνα με την Pantone, το χρώμα του 2015 είναι το Marsala, μια απόχρωση του μελιτζανί που θυμίζει κόκκινο κρασί. Κομψό και «πολύπλευρο», καθώς ταιριάζει και σε καστανές και σε κοκκινομάλλες, δίνοντας τους τη ευκαιρία να κάνουν statement με την επιλογή τους.

Aubergine Hair color

Το μελιτζανί το βρίσκουμε στο χρωματικό τόξο του μπροντό και του μωβ. Θυμίζει κόκκινο κρασί και σκοτεινούς τόνους του κόκκινου.

2

Αυτή η απόχρωση είναι πολύπλευρη και ταιριάζει σχεδόν σε όλους τους τόνους δέρματος. Αν είσαι μελαχρινή χρησιμοποιήσε τόνους του μελιτζανί που καφετίζουν για να μην σε χλωμιάζει η ατόφια απόχρωση.

Merlot hair color

Μοιάζει πολύ με το κρασί Merlot, ένα πλούσιο κόκκινο χρώμα με αποχρώσεις από κεράσι και κακάο.

3

Αυτή η τάση μοιάζει πολύ με την παραπάνω, καθώς περιέχει κόκκινο και μοβ και μπορέι να προσαρμοστεί σε όλους του τόνους δέρματος.

Rose Gold tones

Η απόχρωση αυτή δεν είναι μόνο για ξανθές, μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις αποχρώσεις, αν και χρειάζεται άνοιγμα της βάσης για να πετύχει.

4

Rich brunettes with caramel highlights

Είναι ένα κλασικό σοκολατί χρώμα με πιο ανοιχτές φλασιές στην απόχρωση της καραμέλας.

5

Για πιο σοφιστικέ look επιλέξτε αποχρώσεις της μόκας και πιο ουδέτερες.

Soft copper & gold accents

Οι αποχρώσεις του χαλκού ταιριάζουν στις περισσότερες χρωματικές βάσεις μαλλιών. Είτε έχετε ξανθιά, είτε κόκκινη, είτε καστανή απόχρωση, οι αποχρώσεις του χαλκού ταιριάζουν απόλυτα και δίνουν μια ιδιαίτερη διακύμανση χρυσών τόνων.

6

Η τάση αυτή είναι ιδανική για φυσικό αποτέλεσμα στις ζεστές αποχρώσεις.

Grey hair color trend

Ήταν τάση πέρυσι, συνεχίζει και φέτος. Το granny look ήρθε για να μείνει!

7

Όλες οι αποχρώσεις μπορούν να «παγώσουν» και να δώσουν αυτό το σκούρο ή ανοιχτό γκρι.

Platinum princess

Η πιο δημοφιλής απόχρωση πέρυσι με πολλές διάσημες κυρίες, όπως η Anne Hathaway και η Jennifer Lawrence να την επιλέγουν.

8

Το 2015 η πλατινέ απόχρωση είναι μοντέρνα και σικ. Βεβαιωθείτε ότι θα ανοίξετε την βάση σε ένα πολύ ανοιχτό κίτρινο και θα «αφαιρέσετε» όλους τους ζεστούς τόνους για να το πετύχετε.

Metalic pastels

Τα τελευταία χρόνια αναπτύσεται αυτή η τάση προς τα παστέλ χρώματα. Δεν θα έμεναν εκτός οι αντίστοιχες αποχρώσεις μαλλιών από αυτή την ανάπτυξη.

9

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτές οι αποχρώσεις απαιτούν έντονο άνοιγμα της χρωματικής βάσης, με αποτέλεσμα να χρειάζονται τα μαλλιά πολύ περισσότερη ενυδάτωση.

Πηγή

Το επικίνδυνο μικρόβιο που κουβαλάμε στα… παπούτσια μας

Να γιατί ΠΡΕΠΕΙ να Ουρούμε κατά τη Διάρκεια του Μπάνιου. Εσείς το Γνωρίζατε;