Δείτε τι κάνει με αυτό το απλό καπάκι και εξοικονομεί χρήματα – τόσο απλό!

Μπορείτε να φτιάξετε ένα σωρό πρακτικά πράγματα από καπάκια. Το παρακάτω κόλπο είναι πολύ χρήσιμο για την κουζίνα, ειδικά αν θέλετε να μετράτε με ακρίβεια τα υλικά που χρησιμοποιείτε.

Δείτε πώς μπορείτε να φτιάξετε ένα μικρό χωνί από ένα πλαστικό καπάκι γρήγορα, εύκολα και οικονομικά.

Θα χρειαστείτε:
– Ένα πλαστικό καπάκι
– Οδοντογλυφίδα
– Αναπτήρα
– Λαβίδα ή πένσα

1466010612-2a576de5980f3829271c7fdfdac079e3-640x335
Κρατήστε το καπάκι με προσοχή για να μην καείτε. Θερμάντε την πάνω πλευρά του χρησιμοποιώντας τον αναπτήρα. Προσέξτε να μην μαυρίσει το πλαστικό.

Όταν μαλακώσει αρκετά το πλαστικό, τρυπήστε το με την αμβλεία πλευρά της οδοντογλυφίδας μέχρι να σχηματιστεί ένας μακρύς κύλινδρος.

2

Το πλαστικό θα κολλήσει στην οδοντογλυφίδα και η μύτη που σχηματίσατε θα στερεοποιηθεί. Βγάλτε την οδοντογλυφίδα και κόψτε την άκρη της μύτης έτσι ώστε να έχει ένα μικρό άνοιγμα.

Μπορείτε να βιδώστε το καπάκι στο μπουκάλι του και να βάλετε μέσα λάδι, κόλλα ή άλλα υγρά των οποίων την ποσότητα θέλετε να ελέγχετε.

Δείτε στο βίντεο πώς μπορείτε να το φτιάξετε.

Credit: hefty.co

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πατάτες φούρνου τραγανές σαν τηγανιτές με ένα απλό κολπάκι!

Ένα μικρό μυστικό μαγειρικής θα σε… γλυτώσει από τα περιττά λίπη!… Σαφώς η γεύση της τηγανιτής πατάτας είναι μοναδική και αναντικατάστατη! Οι πατάτες στο φούρνο όμως,...

Πώς θα κάνετε άμεσα αποτοξίνωση στο λεμφικό σας σύστημα

Γνωρίζετε τι είναι και τι κάνει το λεμφικό σας σύστημα; Αν όχι, μην απογοητεύεστε, αφού οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ακούσει καν ότι υπάρχει...

Εκατομμύρια Άτομα Δεν Λαμβάνουν Διάγνωση για Θυρεοειδή. Αυτά είναι τα Συμπτώματα που ΔΕΝ Πρέπει να Αγνοήσετε!

Οι περισσότεροι ανησυχούν για τις διάφορες πτυχές της υγείας τους, όπως η λειτουργία της καρδιάς, των πνευμόνων και του εγκεφάλου τους, αλλά δεν φαίνεται...
close