Δείτε ΤΙ λέει το Ζώδιό σας για τον τρόπο που κάνετε την Ανάγκη σας. Ο Ιχθύς είναι ο Καλύτερος!

Δείτε τι λέει το ζώδιο σας για τον τρόπο που κάνετε την ανάγκη σας

Κριός
21 Μαρτίου – 19 Απριλίου
O μοναχικός φύλακας
Σε αντίθεση με άλλους, ο Κριός είναι ατρόμητος και δεν χρειάζεται την συνοδεία των άλλων. Κάνει το παιχνίδι του στην τουαλέτα χωρίς ντροπή και πετυχαίνει τον στόχο του

Ταύρος
20 Απριλίου-20 Μαΐου
Ο κυριλέ
Έχοντας την επιθυμία να ζει στην πολυτέλεια, ο Ταύρος επιλέγει τον μπιντέ και είναι πρόθυμος να “τα κρατήσει” μέχρι να βρεθεί στην άνεση του σπιτιού του.

Δίδυμος
21 Μαΐου-20 Ιουνίου
Ο πολυλογάς
Τους αρέσει να κάνουν την ανάγκη τους συζητώντας. Μην σας ξεγελά, λοιπόν, η ησυχία τους. Ο σιωπηλός Δίδυμος κρυφακούει την συζήτηση σας, γι’αυτό προσέξτε τι λέτε!

Καρκίνος
21 Ιουνίου-22 Ιουλίου
Η μαμά αρκούδα
Σαν προστάτης, ο Καρκίνος πάντα συνοδεύει κάποιον που θέλει να πάει τουαλέτα και παραχωρεί την σειρά του.

Λέων
23 Ιουλίου-22 Αυγούστου
Δυνατά και περήφανα
Όταν ο Λέων θέλει να πάει τουαλέτα, το μαθαίνει όλος ο κόσμος. Επίσης, παίρνουν τον χρόνο τους στην τουαλέτα για να κάνουν την ανάγκη τους και να κοιταχτούν στον καθρέφτη, ακόμα κι αν απ’έξω έχει ουρά.

Παρθένος
23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου
Της ρουτίνας
Επιμελής από την φύση του, ο Παρθένος ακολουθεί την ίδια ρουτίνα στην τουαλέτα καθημερινά. Επίσης, του αρέσει να βάζει το χαρτί υγείας με συγκεκριμένο τρόπο και το διορθώνει αν δεν κάθεται καλά.

Ζυγός
23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου
Αναζητά την ηρεμία
Αν και τους αρέσει η παρέα στην τουαλέτα, προτιμούν να έχουν την ησυχία τους και ένα καλό βιβλίο στο χέρι.

Σκορπιός
23 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου
Ο αγοραφοβικός του μπάνιου
Μισεί τα πλήθη και περιμένει να αδειάσει η τουαλέτα μέχρι να κάνει την ανάγκη του. Αλλά αν η αναμονή δεν είναι στις επιλογές, διαλέγει πάντα την τουαλέτα στην άκρη.

Τοξότης
22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου
Ο περιπετειώδης
Ατρόμητος, είναι ο πρώτος που θα μπει στην τουαλέτα ή θα σταματήσει στην άκρη του δρόμου για να κάνει την ανάγκη του. Προσπαθούν να διώξουν τα ταμπού και το μότο τους είναι: “Είναι ανθρώπινη φύση! Αποδεχτείτε το!”

Αιγόκερως
22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου
Έχουν πρόγραμμα
Σαν αποτελεσματικό ζώδιο, δεν χάνουν καθόλου χρόνο. Μπαίνουν και βγαίνουν και το πρόγραμμα τους αποτελεί επιστήμη – περιμένουν στην σειρά, βάζουν χαρτί στην τουαλέτα, κάνουν την δουλειά τους, πλένονται και φεύγουν.

Υδροχόος
20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου
Οι λάτρεις της Γης
Έχοντας οικολογική συνείδηση, βεβαιώνονται ότι οι συνήθειες τους δεν βλάπτουν το περιβάλλον. Τραβάνε το καζανάκι με μέτρο και προτιμούν το ανακυκλωμένο χαρτί υγείας.

Ιχθύς
19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου
Ο σοφός
Σαν στοχαστές, για τους Ιχθύς η τουαλέτα είναι ιδανικό μέρος για διαλογισμό. Το ανοιχτό μυαλό τους τους επιτρέπει να ακολουθούν το ρεύμα και να αφήνουν την φύση να κάνει την δουλειά της.

Credit: elitedaily.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δεν είχαμε ιδέα κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει πόνους στην πλάτη και στον αυχένα. Θέλει μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ στα…

Η ζωή έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Δε γίνεται να είμαστε συνέχεια μέσα στην τρελή χαρά. Γνωρίζατε όμως ότι τα συναισθήματα...

Πόσο έξυπνος είσαι; Μόνο 1 στους 50 μπορεί να αναγνωρίσει τι απεικονίζουν αυτές φωτογραφίες. Εσείς;

Μπορεί να είστε εξοικειωμένοι με πολλά διαφορετικά αντικείμενα που βλέπετε στην καθημερινή σας ζωή, αλλά πόσα από αυτά είστε σε θέση να αναγνωρίσετε από...

Λαχταριστές μπουκίτσες με Maltesers και Mars!

Υπέροχες σοκολατένιες μπουκίτσες με Maltesers και Mars. Ένα υπέροχο γλύκισμα που θα ενθουσιάσει εσάς και τους καλεσμένους σας με την απίστευτη γεύση του και...
close