in

Δείτε 9 έξυπνα κόλπα που θα σας κάνουν να αγαπήσετε τα σουτιέν σας!

Καθημερινά όλες οι γυναίκες φορούν σουτιέν για ποικίλους λόγους. Όπως και όλα τα είδη ένδυσης μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα ή εκνευρισμό επειδή δεν είναι σωστά επιλεγμένα.

Το παρακάτω βίντεο του Buzzfeed, θα σας δείξει πώς να εξαλείψετε τις περισσότερες από τις ενοχλήσεις και τα προβλήματα που προκαλούν τα σουτιέν. Τα 9 έξυπνα κόλπα είναι τα εξής:

1 – Μετατρέψτε ένα κανονικό σουτιέν σε αθλητικό με τη χρήση ενός συνδετήρα.

2- Αν η μπανέλα προεξέχει με αποτέλεσμα να σας πονά απλά χρησιμοποιήστε μια μικρή σερβιέτα για να καλύψετε το σημείο.

3- Αν έχετε πρόβλημα με το στράπλες σουτιέν σας που δεν μένει στη θέση του, δεν έχετε παρά να μετατρέψετε την τιράντα σε βάση απλά περνώντας την από τη μια άκρη στην άλλη για μεγαλύτερη σταθεροποίηση.

4 – Όταν οι σφιχτές τιράντες σας προκαλούν πόνο στους ώμους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαξιλάρια σιλικόνης για άμεση ανακούφιση.

5 – Όταν το σουτιέν σας χρειάζεται πλύσιμο στο χέρι πάρτε το μαζί σας στο ντους και στη συνέχεια στεγνώστε το σε ένα στεγνωτήρα σαλάτας.

6 – Για να δείτε αν το σουτιέν σας είναι εντάξει δοκιμάστε να περάσετε τη γροθιά σας από την πίσω πλευρά που βρίσκετε το κούμπωμα. Αν μπαίνουν μόνο 2 δάχτυλα, τότε ταιριάζει απόλυτα αν όμως μπαίνει όλη η γροθιά, είναι αρκετά μεγάλο.

7 – Αν το σουτιέν σας προεξέχει από το μπλουζάκι σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πρόσθετο ύφασμα για να το καλύψετε.

8 – Για να τακτοποιήσετε τα σουτιέν σας χωρίς να πιάνουν πολύ χώρο και να χάνουν το σχήμα τους, τοποθετήστε τα σε μια κρεμάστρα.

9 – Ή χρησιμοποιήστε ξύλινες κρεμάστρες και γαντζάκια.

Δείτε το βίντεο ώστε να μάθετε τα κόλπα καλύτερα και σίγουρα θα σας φανούν πολύ χρήσιμα.

Πηγή

Τρίβει το τυρί, πάνω από τις πατάτες και τα βάζει στο φούρνο! Το αποτέλεσμα; ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ γεύσεων…

Εσείς ξέρετε ποιο είναι το μυστικό για το καλύτερο τηγανητό κοτόπουλο του κόσμου;