Δεν πάει το μυαλό σας τι μπορείτε να κάνετε με ένα σκουλαρίκι! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!

Είναι δύσκολο να μαντέψετε τι… μπορείτε να κάνετε αν έχετε χάσει ένα από τα αγαπημένα σας σκουλαρίκια…

Αντί να απαλλαγείτε από το «ορφανό», δείτε κάποιες εναλλακτικές!

Χρησιμοποιήστε το ως… πινέζα σε ένα πίνακα από φελλό.

Δώστε λίγο από το προσωπικό σας ύφος στον πίνακα ανακοινώσεων. Χρησιμοποιήστε τα σκουλαρίκια για να σταθεροποιήσετε τις εικόνες, τις σημειώσεις, τα αναμνηστικά κ.λ.π.

Δημιουργήστε μια καρφίτσα.

Αν το σκουλαρίκι είναι από αυτά τα μεγάλα, μπορείτε εύκολα να φτιάξετε τη δική σας καρφίτσα, αρκεί να έχετε το κούμπωμά του! Περάστε το σε μια ζακέτα ή ένα πουκάμισο και κουμπώστε το όπως θα κάνατε αν το φορούσατε στο αυτί.

Φτιάξτε ένα μαγνητάκι για το ψυγείο.

Δώστε στο ψυγείο σας λάμψη. Χρησιμοποιήστε κόφτες καλωδίων για να κόψετε το στέλεχος από το σκουλαρίκι και κολλήστε το σε έναν μαγνήτη!

Κλείστε το μαντήλι σας.

Έχασες ένα από τα πιο αγαπημένα σου σκουλαρίκια; Αυτό που έμεινε μπορεί να λάμψη και μόνο του, πάνω σε ένα μαντήλι! Μόλις δέσετε το μαντήλι όπως θα κάνατε κανονικά, τότε τρυπήστε το στο κέντρο με το σκουλαρίκι.

Φτιάξτε ένα άμεσο κουμπί.

Καταστροφή!Είστε ντυμένοι για να βγείτε έξω και ανακαλύπτετε ότι σας λείπει ένα κουμπί. Δεν χρειάζεται να επανεφεύρετε ολόκληρο το ντύσιμο σας. Απλώς πηγαίντε στη συλλογή σας με τα σκουλαρίκια που κλείνουν με κλιπ και πιάστε το από την πλευρά που ήταν το κουμπί για να δημιουργήσετε ένα νέο «κουμπί».

Πηγή: arpaxtiko

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φανταστική Συνταγή για Πίτα που είναι ΤΟΣΟ Νόστιμη που έχει κάνει ΟΛΟ το Διαδίκτυο να Παραμιλάει!

Αν έχετε φάει ποτέ πίτα με κρέμα, τότε ξέρετε πόσο νόστιμη είναι. Αυτό το γλυκό προέρχεται από τον αμερικανικό νότο και η απλότητα του...

Ένα ΤΕΣΤ που έχει σχεδιαστεί για να σας μπερδέψει. Μπορείτε να βρείτε τα κρυμμένα στοιχεία;

Αποφασίσαμε να ελέγξουμε πόσο προσεκτικοί είστε. Για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να εξετάσουμε προσεκτικά την παρακάτω εικόνα... Κοιτάξτε προσεκτικά και βρείτε μεταξύ των...

Γιατί δεν πρέπει να μένουμε με το βρεγμένο μαγιό πάνω μας;

Η μυκητιασική κολπίτιδα αποτελεί το 20% περίπου των κολπίτιδων. Ειδικά το καλοκαίρι, η συχνότητα των μυκητιάσεων είναι ακόμα μεγαλύτερη, αφού η ζέστη και η τοπική...
close