Δεν πάει το μυαλό σας τι μπορείτε να κάνετε με ένα σκουλαρίκι! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!

Είναι δύσκολο να μαντέψετε τι… μπορείτε να κάνετε αν έχετε χάσει ένα από τα αγαπημένα σας σκουλαρίκια…

Αντί να απαλλαγείτε από το «ορφανό», δείτε κάποιες εναλλακτικές!

Χρησιμοποιήστε το ως… πινέζα σε ένα πίνακα από φελλό.

Δώστε λίγο από το προσωπικό σας ύφος στον πίνακα ανακοινώσεων. Χρησιμοποιήστε τα σκουλαρίκια για να σταθεροποιήσετε τις εικόνες, τις σημειώσεις, τα αναμνηστικά κ.λ.π.

Δημιουργήστε μια καρφίτσα.

Αν το σκουλαρίκι είναι από αυτά τα μεγάλα, μπορείτε εύκολα να φτιάξετε τη δική σας καρφίτσα, αρκεί να έχετε το κούμπωμά του! Περάστε το σε μια ζακέτα ή ένα πουκάμισο και κουμπώστε το όπως θα κάνατε αν το φορούσατε στο αυτί.

Φτιάξτε ένα μαγνητάκι για το ψυγείο.

Δώστε στο ψυγείο σας λάμψη. Χρησιμοποιήστε κόφτες καλωδίων για να κόψετε το στέλεχος από το σκουλαρίκι και κολλήστε το σε έναν μαγνήτη!

Κλείστε το μαντήλι σας.

Έχασες ένα από τα πιο αγαπημένα σου σκουλαρίκια; Αυτό που έμεινε μπορεί να λάμψη και μόνο του, πάνω σε ένα μαντήλι! Μόλις δέσετε το μαντήλι όπως θα κάνατε κανονικά, τότε τρυπήστε το στο κέντρο με το σκουλαρίκι.

Φτιάξτε ένα άμεσο κουμπί.

Καταστροφή!Είστε ντυμένοι για να βγείτε έξω και ανακαλύπτετε ότι σας λείπει ένα κουμπί. Δεν χρειάζεται να επανεφεύρετε ολόκληρο το ντύσιμο σας. Απλώς πηγαίντε στη συλλογή σας με τα σκουλαρίκια που κλείνουν με κλιπ και πιάστε το από την πλευρά που ήταν το κουμπί για να δημιουργήσετε ένα νέο «κουμπί».

Πηγή: arpaxtiko

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεράστια προσοχή: Αν δείτε αυτό το σημάδι πάνω σας τρέξτε αμέσως στον γιατρό! Δείτε από τι κινδυνεύεται…

Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο το να έχετε στο δέρμα σας τουλάχιστον ένα κόκκινο σημάδι. Τα σημάδια αυτά είναι μικρά και έχουν ένα βαθυκόκκινο χρώμα, ενώ...

Σπάει ένα αυγό και το ρίχνει μέσα σε ένα σελοφάν… Ο λόγος που το κάνει….!!!

Το βράσιμο ενός αυγού είναι ο πιο συνηθισμένος τρόπος μαγειρέματος ενός αυγού. Το μαγείρεμα του αυγού μπορεί να φαίνεται εύκολο αλλά στην πραγματικότητα είναι...

Λαζάνια με κοτόπουλο και ψητή κολοκύθα!

Τα λαζάνια είναι από τα πιο αγαπημένα και απολαυστικά πιάτα ζυμαρικών. Εδώ τα φτιάχνουμε σε μια πεντανόστιμη εκδοχή με κιμά κοτόπουλου και κολοκύθα που...
close