Δεν πάει το μυαλό σας τι μπορείτε να κάνετε με ένα σκουλαρίκι! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!

Είναι δύσκολο να μαντέψετε τι… μπορείτε να κάνετε αν έχετε χάσει ένα από τα αγαπημένα σας σκουλαρίκια…

Αντί να απαλλαγείτε από το «ορφανό», δείτε κάποιες εναλλακτικές!

Χρησιμοποιήστε το ως… πινέζα σε ένα πίνακα από φελλό.

Δώστε λίγο από το προσωπικό σας ύφος στον πίνακα ανακοινώσεων. Χρησιμοποιήστε τα σκουλαρίκια για να σταθεροποιήσετε τις εικόνες, τις σημειώσεις, τα αναμνηστικά κ.λ.π.

Δημιουργήστε μια καρφίτσα.

Αν το σκουλαρίκι είναι από αυτά τα μεγάλα, μπορείτε εύκολα να φτιάξετε τη δική σας καρφίτσα, αρκεί να έχετε το κούμπωμά του! Περάστε το σε μια ζακέτα ή ένα πουκάμισο και κουμπώστε το όπως θα κάνατε αν το φορούσατε στο αυτί.

Φτιάξτε ένα μαγνητάκι για το ψυγείο.

Δώστε στο ψυγείο σας λάμψη. Χρησιμοποιήστε κόφτες καλωδίων για να κόψετε το στέλεχος από το σκουλαρίκι και κολλήστε το σε έναν μαγνήτη!

Κλείστε το μαντήλι σας.

Έχασες ένα από τα πιο αγαπημένα σου σκουλαρίκια; Αυτό που έμεινε μπορεί να λάμψη και μόνο του, πάνω σε ένα μαντήλι! Μόλις δέσετε το μαντήλι όπως θα κάνατε κανονικά, τότε τρυπήστε το στο κέντρο με το σκουλαρίκι.

Φτιάξτε ένα άμεσο κουμπί.

Καταστροφή!Είστε ντυμένοι για να βγείτε έξω και ανακαλύπτετε ότι σας λείπει ένα κουμπί. Δεν χρειάζεται να επανεφεύρετε ολόκληρο το ντύσιμο σας. Απλώς πηγαίντε στη συλλογή σας με τα σκουλαρίκια που κλείνουν με κλιπ και πιάστε το από την πλευρά που ήταν το κουμπί για να δημιουργήσετε ένα νέο «κουμπί».

Πηγή: arpaxtiko

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αιμορροΐδες τέλος με αυτές τις 5 σπιτικές λύσεις

Οι αιμορροΐδες επηρεάζουν περισσότερο από το 75% του γενικού πληθυσμού με τα άτομα που είναι ηλικίας 45-65 ετών να είναι πιο επιρρεπή. Οι αιμορροΐδες είναι...

H κόρη τους πέθανε από καρκίνο. Όταν μετακίνησαν τον καθρέφτη από το δωμάτιό της, πάγωσαν!

Όταν η κόρη τους έχασε τη μάχη με τον καρκίνο την περασμένη εβδομάδα, οι Dean και Caroline Orchard δεν ήξεραν ότι ανάμεσα στα πράγματά...

Τι επιφυλάσσει το μέλλον για το σeξ;

Μπορεί στις μέρες μας το Ίντερνετ να αποτελεί εργαλείο πληροφόρησης για το σeξ ή ακόμα και εικονικό τόπο γνωριμιών, που βοηθάει χιλιάδες ανθρώπους να...
close