Παίκτης του Nomads αποκαλύπτει: “Μετά τον ενάμιση μήνα δεν λειτουργούσε τίποτα…”

Στην Φωλιά των Κουκου και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά τη συμμετοχή του στο Nomads ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής μίλησε για όλους και για όλα, ενώ ταυτόχρονα έλιωνε σε έναν διάδρομο γυμναστικής.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)[read more=”Διαβάστε την Συνέχεια…………………………………………………” less=”Κλείστε την Συνέχεια…………………………………………………”]

«Δεν περίμενα ότι θα το αντέξω να σου πω την αλήθεια, μετά τον ενάμιση μήνα όμως δεν λειτουργούσε τίποτα», αποκάλυψε ο ίδιος στην ερώτηση για το πώς άντεξε 3 μήνες… αποχής στο Nomads. Μάλιστα αμέσως μετά δήλωσε ότι έχει περάσει και στο παρελθόν διάστημα 3 μηνών χωρίς σεξ.

Λίγο αργότερα και ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε αρχίσει να ιδρώνει στον διάδρομο, αποκάλυψε ότι δεν διατηρεί πλέον καμία επικοινωνία με τον Νίκο Αναδιώτη. «‘Οχι, δεν μιλάμε και δεν θα ξαναμιλήσουμε ποτέ. Δεν έχω τσακωθεί εγώ με τον Νίκο Αναδιώτη. Δεν ξέρω γιατί έχω τσακωθεί αλλά αυτά είναι για παιδάκια του δημοτικού», εξομολογήθηκε.

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου…

stroumfaki.gr
[/read]
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...