in

Διάσημοι Έλληνες και ξένοι που έδωσαν ή δίνουν μάχη με το AIDS [photos]

Ένα πράγμα είναι σίγουρο για το AIDS. Δεν κάνει διακρίσεις! Άσημοι και διάσημοι είναι το ίδιο εκτεθειμένοι, άντρες και γυναίκες, νέοι και μεγαλύτεροι, από διαφορετικές φυλές, θρησκείες και χρώμα.

Διάσημα πρόσωπα όπως ο ηθοποιός Ροκ Χάντσον, ο τραγουδιστής Φρέντι Μέρκιουρι, ο Έλληνας σχεδιαστής μόδας Μπίλι Μπο, ο Ρώσος χορευτής Ρούντολφ Νουρέγιεφ και τόσοι άλλοι είναι μέσα στη λίστα των γνωστών θυμάτων του AIDS – μαζί με τα τόσα άλλα ονόματα μη διάσημων θυμάτων που δεν βγαίνουν στη δημοσιότητα.

Ο καταδύτης Γκρέγκ Λουγκάνις, ο Μάτζικ Τζόνσον και πρόσφατα ο ηθοποιός Τσάρλι Σιν παραδέχθηκαν δημοσίως ότι είναι φορείς του ιού HIV, προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη

Η 1η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS έπειτα από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ το 1988, με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση του κοινού για την επιδημία του AIDS που οφείλεται στη μετάδοση του ιού HIV.

Ιδού μερικά διάσημα πρόσωπα που πάλεψαν τον AIDS κάποιοι δεν τα κατάφεραν!

Αγνώριστη η Μάρω Λύτρα! Δείτε πώς είναι σήμερα! (ΦΩΤΟ)

Εκείνοι με το διαφορετικό βλέμμα – Αν ποτέ συναντήσεις ένα τέτοιον άνθρωπό, μην ψαχουλέψεις την ψυχή του, αποδέξου τον κι αγάπησέ τον εάν μπορείς. Αλλιώς …