Εάν Τρώτε το δέρμα γύρω από τα Δάχτυλα, πρέπει να Σταματήσετε Αμέσως. Δείτε Γιατί…

Όλοι ξέρουμε κάποιον που δεν μπορεί να σταματήσει να τρώει το δέρμα από τα δάχτυλά του ή πιθανώς να το κάνετε και εσείς! Κάποιοι το κάνουν από άγχος, άλλοι ασυναίσθητα, άλλοι το ξεκίνησαν από μικροί και απλά δεν μπορούν να το σταματήσουν.

26087586083_2cd26a9275_o

Αλλά υπάρχουν και κάποιοι που επιμένουν και συνεχίζουν να τα δαγκώνουν μέχρι να ματώσουν. Αυτό σχετίζεται συνήθως με άγχος.

26598703722_3632c2be43_o

Κάποιοι νομίζουν πως είναι άσχημο, αλλά δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις. Αλλά το να τρώμε τα νύχια μας μπορεί να εξελιχτεί σε δερματοφαγία, που σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει και μόνιμη βλάβη στα νύχια σας.

26625651541_487277d72c_o

Όχι μόνο δημιουργείτε πληγές γύρω από τα νύχια σας, από τις οποίες μπορούν να μπουν μικρόβια στο σώμα, αλλά και βακτήρια από το σάλιο σας μπορεί να προκαλέσει μόλυνση. Στη χειρότερη των περιπτώσεων, μπορεί να προκληθεί μόνιμη βλάβη στα νεύρα.

2150-810x424

Εάν τα δαγκώνετε συχνά, θα φτάσετε σε ένα σημείο που δεν θα υπάρχει επιστροφή Γι’αυτό καλύτερα να το σταματήσετε όσο μπορείτε. Αλλιώς, τα δάχτυλά σας θα γίνουν κάπως έτσι:

26598706622_93c6d45abf_o

Ποιος να το πίστευε πως το να τρώμε τα νύχια μας είναι επικίνδυνο. Πάντα νομίζαμε ότι ήταν κάτι αβλαβές, αλλά τώρα έχουμε αρκετούς λόγους για να μην το ξανακάνουμε ποτέ. 

Credit: hefty.co

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πανεύκολο Cheesecake Νουτέλας με φουντούκια!

Υπέροχο και πανεύκολο Cheesecake Nutella’s, με μπισκοτένια βάση,γαρνιρισμένο με φουντούκια. Μια πολύ εύκολη συνταγή για ένα υπέροχο γλυκό που θα ενθουσιάσει τους μικρούς και...

Άσκηση σανίδα: 4 λεπτά και 28 ημέρες για να μεταμορφώσετε το σώμα σας

Είναι πρόκληση! Έχει ήδη γίνει από πολλούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο, και βελτιώνει το σώμα σας. Οι πιο σημαντικές ασκήσεις για την ενίσχυση του...

Έχετε φουσκάλες στα πόδια;; Πρέπει να τις ανοίξετε ή ΟΧΙ;; Δείτε την απάντηση ΕΔΩ!

Οι ενοχλητικές φουσκάλες εμφανίζονται στα πόδια λόγω… τριβής και επακόλουθης φθοράς της επιφανειακής στιβάδας του δέρματος… Στη συνέχεια, συγκεντρώνεται στο σημείο υγρό και σχηματίζεται η φουσκάλα,...
close