in

Είναι οριστικό! Αυτός είναι ο νέος παρουσιαστής του «The Voice»

Επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο αλλά από άλλη συχνότητα, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση ενός πετυχημένου project που αλλού ήταν, αλλού βρέθηκε… κι αλλού κατέληξε.

Το «Voice» λοιπόν, το πετυχημένο talent show θα βγει από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα κυκλοφορούν πολλά ονόματα που θα καθίσουν στην κριτική επιτροπή, αλλά που μέχρι στιγμής… δύο μόνο έχουν κλείσει οριστικά.

Οριστικά όμως «κλείδωσε» το πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίασή του και αυτό δεν είναι άλλο από τον Γιώργο Καπουτζίδη. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, είναι οριστικό ότι την παρουσίαση του «Voice» αναλαμβάνει ο δημοφιλής σεναριογράφος και ηθοποιός και είναι σίγουρος ότι θα δώσει το δικό του στιλ, όπως έχει κάνει και σε άλλες δουλειές ως παρουσιαστής.

7417

Όσον αφορά την κριτική επιτροπή, όπως αναφέρει το newsit και ο Γρηγόρης Μελάς, υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι αλλά τα στελέχη του ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα του «Voice» στη χώρα μας μελετούν με προσοχή για να έχουν το καλύτερο αποτέλεσμα…! Πάντως με τον Γιώργο Καπουτζίδη στην παρουσίαση ξεκινούν με πολύ καλούς οιωνούς…!

Πηγή: youweekly.gr

Μοναδική μέθοδος για να εξαφανίσετε την κυτταρίτιδα σε 12 ημέρες!

Έχετε στο σπίτι σας υγρασία; Υπάρχει ένας πανεύκολος τρόπος να τη… διώξετε!