in

Είχαν πάει στο λούνα παρκ για να διασκεδάσουν.. Μόλις είδε τις 2 κόρες της να εκσφενδονίζονται στον αέρα… πάγωσε!

Η Τραγική Στιγμή που μια Μητέρα παρακολουθεί Ανήμπορη τις 2 Κόρες της να εκσφενδονίζονται στον αέρα από τρενάκι Λούνα Παρκ.

Τα Λούνα Παρκ είναι ένα μέρος ιδανικό για την οικογένεια, τους φίλους και τα παιδιά. Με τα ατέλειωτα παιχνίδια, τρενάκια και λιχουδιές, δεν μπορούμε να φανταστούμε ένα καλύτερο μέρος για να διασκεδάσει μία οικογένεια. Η οικογένεια Reynolds από το Tennessee είχαν ενθουσιαστεί πολύ όταν πήγαν εκεί με τα δυο κοριτσάκια τους.

Η Kayla, 10, και η Briley, 6, ανέβηκαν μαζί στην Ρόδα και καθώς οι γονείς τους κοιτούσαν, μία καταστροφή εκτυλίχθηκε. Οι τροχοί κόλλησαν και επειδή οι ζώνες ασφαλείας δεν απαιτούνται από το νόμο, τα μικρά κορίτσια δεν φορούσαν και έτσι εκσφενδονίστηκαν στον αέρα, πέφτοντας στο πάτωμα μέσα σε δευτερόλεπτα.

Η πτώση τους ήταν πολύ άσχημη. Ενώ η Kayla έπαθε μόνο μικρούς τραυματισμούς, η αδερφή της είναι ακόμα στο νοσοκομείο με σοβαρό τραυματισμό στον εγκέφαλο. Πολλοί τώρα στέλνουν την αγάπη και την υποστήριξή τους στην οικογένεια.

Η ανάρρωση δεν θα είναι εύκολη για το νεαρό κορίτσι.

Η φωτογραφία δείχνει την θέση από την οποία εκσφενδονίστηκαν τα κορίτσια στον αέρα. Έπεσαν από ύψος 12 μέτρων και κατέληξαν και τα δύο στο νοσοκομείο.

Προσοχή Ακολουθούν σκληρές εικόνες:

2

Το κεφάλι της Riley είχε πρηστεί τόσο πολύ που δεν ήταν εύκολο να την αναγνωρίσει κανείς. Από την πτώση τα μάτια της είχαν γυρίσει ανάποδα.

3

Η αδερφή της από την άλλη έσπασε μόνο το χέρι της. Σε μία συνέντευξη λέει πως το χέρι της της έσωσε τη ζωή και πως τώρα ανησυχεί μόνο για την αδερφή της.

4

Η Kayla τώρα χαμογελάει στο δωμάτιο του νοσοκομείου που έχουν την αδερφή της και το μόνο που θέλει είναι να αναρρώσει γρήγορα. Φαίνεται ξεκάθαρα πόση αγάπη έχει γύρω της η μικρή Riley.

Η μητέρα της συνεχίζει να κρατάει ενήμερους τους φίλους της μέσω του Facebook. Εκεί λέει τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υγεία του κοριτσιού και μοιράζεται τα συναισθήματα και τις σκέψεις της.

Αυτό που περνάει δεν είναι κάτι εύκολο αλλά προσπαθεί να κάνει θετικές σκέψεις και να στηρίζουν ο ένας τον άλλον.

6

Ελπίζουμε να μην ξανασυμβεί ποτέ αυτό σε κάποιον και η μικρή Riley να σηκωθεί γρήγορα στα πόδια της.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί μία συνέντευξη της Kayla και των γονιών της:

Γιάννης Μπέζος: Πού δήλωσε ότι έφαγε όλα τα λεφτά του…

ΕΚΤΑΚΤΟ…ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ | Τα σχολεία θα ΑΝΟΙΞΟΥΝ στις….