Εκατομμύρια Άτομα Δεν Λαμβάνουν Διάγνωση για Θυρεοειδή. Αυτά είναι τα Συμπτώματα που ΔΕΝ Πρέπει να Αγνοήσετε!

Οι περισσότεροι ανησυχούν για τις διάφορες πτυχές της υγείας τους, όπως η λειτουργία της καρδιάς, των πνευμόνων και του εγκεφάλου τους, αλλά δεν φαίνεται να δίνουν μεγάλη σημασία στην υγεία του θυρεοειδούς τους. Παρά αυτή την έλλειψη προσοχής στον θυρεοειδή, η επίδραση του στη γενική υγεία του ατόμου είναι μεγάλης σημασίας.

Το βίντεο που πρόκειται να παρακολουθήσετε παρακάτω παρουσιάζει τα σημαντικότερα συμπτώματα της υπολειτουργίας του θυρεοειδούς και προτείνει την καλύτερη ιατρική θεραπεία για την αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του.

25105917780_8bc8d4f4e3_o

Ο θυρεοειδής είναι αδένας σε σχήμα πεταλούδας, που βρίσκεται στο κάτω μέρος του λαιμού. Παράγει δύο ορμόνες, την τριιωδοθυρονίνη και την θυροξίνη, και είναι κρίσιμες όσον αφορά την ικανότητα του σώματος να ρυθμίζει πολλές λειτουργίες του σώματος: την κατανάλωση υδατανθράκων, την θερμοκρασία του σώματος, και τον καρδιακό ρυθμό. Η αποτυχία του αδένα να παράγει αυτές τις ορμόνες, που είναι γνωστή ως υποθυρεοειδισμός, μπορεί να είναι αποτέλεσμα παρενεργειών από εγκυμοσύνη, ορισμένα φάρμακα καθώς και από ακτινοθεραπεία.

Πιθανά συμπτώματα του υποθυρεοειδισμού περιλαμβάνουν:

  • κόπωση
  • δυσκοιλιότητα
  • ευαισθησία στο κρύο
  • αύξηση βάρους
  • κατάθλιψη
  • μυϊκοί πόνοι
  • αραίωση μαλλιών
  • πόνος στις αρθρώσεις
  • εξασθενημένη μνήμη
  • και ξηρό δέρμα.

Προφανώς πολλοί από εμάς βιώνουν κάποια από αυτά τα συμπτώματα, αλλά δεν συνδέεται απαραίτητα με υποθυρεοειδισμό. Ωστόσο, αν βιώνετε συνδυασμό κάποιων από αυτά τα συμπτώματα κατά τη διάρκεια μιας παρατεταμένης χρονικής περιόδου, μην τα αγνοήσετε και επισκεφτείτε άμεσα ένα γιατρό.

Η αποκατάσταση της ισορροπίας ενός πιθανού ορμονικού προβλήματος με φαρμακευτική αγωγή είναι το κλειδί για την αποκατάσταση της υγείας και της ευημερίας. Ενώ υπάρχουν διαθέσιμα ομοιοπαθητικά φάρμακα, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με συνθετική ορμόνη, για βέλτιστα αποτελέσματα.

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί για περισσότερες πληροφορίες. Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας.

Credit: sun-gazing.com

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τι είναι τα «Ε» στα τρόφιμα που καταναλώνουμε;

Τι είναι τα «Ε» στα τρόφιμα που καταναλώνουμε; Αν η παρουσία των «Ε» στις ετικέτες διαφόρων τροφίμων και ροφημάτων σας έχει κάνει να νιώσετε ανησυχία,...

Εξαφανίστε τις Κρεατοελιές από το Δέρμα σας με Κάτι που έχετε ΟΛΟΙ στο Ντουλάπι σας.

Οι κρεατοελιές είναι κοινές είναι κοινές, μη καρκινικές αλλοιώσεις του δέρματος και είναι απολύτως ακίνδυνες για την υγεία μας. Μπορεί να βρίσκονται σε οποιοδήποτε...

Το 50% των ώριμων γυναικών υποφέρει από αϋπνίες.. Ο λόγος; Θα ανακουφιστείτε μόλις τον μάθετε!

Οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν αρκετά δραστικές φυσικές αλλαγές όταν περνάνε την ηλικία των 40 και των 50 τους – και τις περισσότερες φορές, αυτές...
close