Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the adace domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /var/www/vhosts/linelife.gr/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 6121
Ελαφρύ γλυκό ψυγείου, ό,τι πρέπει για σήμερα Τσικνοπέμπτη! - LINE LIFE

Ελαφρύ γλυκό ψυγείου, ό,τι πρέπει για σήμερα Τσικνοπέμπτη!

Ένα υπέροχο γλυκό ψυγείου με στρώσεις μπισκότου όρεο, cheesecake, κρέμας σοκολάτας και σαντιγί. Μια συνταγή για ένα πολύ απλό στη παρασκευή του και εύκολο γλυκό για όλες τις ώρες.

Υλικά συνταγής

  • 35 μπισκότα όρεο 150 γρ.
  • μαργαρίνη λιωμένη 200 γρ.
  • [1 πακέτο] μαλακό τυρί τύπου Philadelphia
  • 1/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 2 κρέμες γάλακτος των 200 γρ.
  • 3 κρέμες στιγμής σοκολάτας ανάλογο γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας για τις κρέμες

Εκτέλεση συνταγής

  • Θρυμματίζετε τα μπισκότα στο μπλέντερ και τα μεταφέρετε σε ένα μπολ.
  • Λιώνετε τη μαργαρίνη και περιχύνετε με αυτή τα μπισκότα στο μπολ.
  • Ανακατεύετε καλά να ενσωματωθούν, μεταφέρετε το μείγμα σε ένα ταψάψι [ή τσέρκι] μεγέθους 20×30 εκ. περίπου και το πιέζετε καλά στη βάση.
  • Βάζετε το ταψάκι στο ψυγείο να κρυώνει η βάση μπισκότου.
  • Με το μίξερ χειρός στη μεγάλη ταχύτητα, χτυπάτε το τυρί κρέμα, τη ζάχαρη και 2 κουταλιές σούπας από τη κρέμα γάλακτος μέχρι να αφρατέψει καλά.
  • Χτυπήστε το 1 1/4 φλ. τσαγιού από τη κρέμα γάλακτος σε πηχτή σαντιγί και προσθέστε τη στο μείγμα τυριού.
  • Ανακατέψτε σε μικρή ταχύτητα για 1′ απλά να ενσωματωθούν τα υλικά και μεταφέρετε το τελικό μείγμα πάνω από το μπισκότο.
  • Το στρώνετε καλά και το ξαναβάζετε στο ψυγείο να παγώνει. Φτιάξτε τις κρέμες στιγμής με το γάλα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Προσθέστε το μείγμα κρέμας σοκολάτας προσεκτικά ομοιόμορφα, με ένα κουτάλι, πάνω από το μείγμα cheesecake.
  • Βάλτε πάλι στο ψυγείο για 10′.
  • Χτυπάτε την εναπομείνασα κρέμα γάλακτος σε πηχτή σαντιγί και καλύπτετε το γλυκό σας.

Απολαύστε το !!!

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.