Ποιες οι εξελίξεις για τον Μάριο Παπαγεωργίου;

Ένα μακάβριο εύρημα σε εκκλησάκι σήμανε συναγερμό και άνοιξε νέο κύκλο ερευνών για τον Μάριο Παπαγεωργίου, τον οποίο απήγαγαν, δολοφόνησαν και εξαφάνισαν στενοί φίλοι της οικογένειας του, τον Αύγουστο του 2012.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)[read more=”Διαβάστε την Συνέχεια…………………………………………………” less=”Κλείστε την Συνέχεια…………………………………………………”]

Η αστυνομία κάλεσε τη μητέρα του Μάριου να δώσει DNA και τα αποτελέσματα θα βγουν σε πέντε μέρες.

Στην εκπομπή του Έψιλον «Μάτσες Μούτσες» που παρουσιάζει η Τζωρτζέλα Κόσιαβα μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου Παπαγεωργίου, ο κύριος Ρουσσόπουλος, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων:

«Γίνεται διακρίβωση DNA, μας έχουν ενημερώσει ότι θα πάρει τουλάχιστον πέντε ημέρες, τότε θα υπάρχει μία πρώτη εκτίμηση. Αν ταιριάζουν, θα γίνει περαιτέρω ανάλυση… Η μητέρα έχει τρομερή αγωνία, θέλει να φτιάξει ένα μνήμα, να πηγαίνει κάθε μέρος, να το επισκέπτεται.

Το τραγικό είναι ότι γνωρίζει ότι έχει δολοφονηθεί, αλλά δεν ξέρει πού είναι το παιδί της, που το έχουν πετάξει.

Μακάρι τα αποτελέσματα να είναι θετικά, μιλάμε για υπολείμματα, δεν έχει βρεθεί ολόκληρος ο σκελετός, κάτι που σημαίνει ότι η σορός του Μάριου είχε κατασπαραχθεί, είχε διαλυθεί, κάτι που είναι τραγικό, αλλά έστω να υπάρχουν αυτά τα υπολείμματα να ξέρει η οικογένεια ότι είναι του παιδιού της.

Τυχαία βρέθηκαν…»

fanpage.gr

[/read]
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...