Η Μίνα Αρναούτη, όπως σας ενμερώσαμε πρώτα από το Youweekly.gr, έχει βγει από την μονάδα εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού και νοσηλεύεται στην μονάδα αυξημένης θεραπείας, έχοντας όλες τις αισθήσεις της και επικοινωνεί κανονικά!

Ωστόσο όλες οι εξελίξεις που γίνονται όλο αυτό το διάστημα, δηλαδή, ότι η οικογένεια Παντελίδη υποστηρίζει πως δεν ήταν οδηγός ο Παντελής, αλλά η Φρόσω Κυριάκου, έφτασε στα αυτιά της Μίνας Αρναούτη. Άνθρωποι από το περιβάλλον, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, είπαν πως το κορίτσι, στο άκουσμα αυτής της είδησης έγινε έξω φρενών! «Μαθαίνω ότι το κορίτσι έγινε έξω φρενών, την πείραξε πάρα πολύ. Είχε μια αντίδραση πάρα πολύ έντονη, ενώ βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου και αυτό δείχνει ότι…»Δείτε όλες τις αποκαλύψεις στο βίντεο που ακολουθεί:
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...