Με πληροφορίες από newsbomb.gr
Αδιανόητα πράγματα κατά τη διάρκεια της πτήσης

Άγριος καβγάς ξέσπασε σε πτήση γνωστής αεροπορικής εταιρίας όταν μια γυναίκα ξύπνησε και είδε την κοιλιά και τα πόδια της να είναι λερωμένα από υγρό.(Διαβάστε την συνέχεια Παρακάτω)[read more=”Διαβάστε την Συνέχεια…………………………………………………” less=”Κλείστε την Συνέχεια…………………………………………………”]

Η γυναίκα υποστήριξε πώς ξύπνησε όταν ο 51χρονος που βρισκόταν δίπλα της, της τράβηξε το χέρι προς τα γεννητικά του όργανα.

Εκείνος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι τον έπιασε βήχας με αποτέλεσμα άθελά του να φτύσει τη γυναίκα. Επικράτησε χαμός κατά τη διάρκεια της πτήσης, με άλλους επιβάτες να παρεμβαίνουν και να απομακρύνουν τον άνδρα σε άλλη θέση με τη βοήθεια του πληρώματος.

Όταν το αεροσκάφος μετά από τρεις ώρες προσγειώθηκε στην Μπραζίλια, ο 51χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς.

Σε ανακοίνωση της η αεροπορική εταιρεία επιβεβαίωσε ότι υπήρξε ένα συμβάν ανακοινώνοντας ότι εξετάζει τρόπους προκειμένου να απαγορεύσει στον 51χρονο να πετάξει ξανά με αεροσκάφη της.

Όσο για τον 51χρονο αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο προκειμένου να απολογηθεί για ό,τι συνέβη.
[/read]
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...