in

Επιτέλους! Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό Γιώργου Λιάγκα-Φαίης Σκορδά

Οι φήμες που τους θέλουν ένα βήμα πριν το χωρισμό δίνουν και παίρνουν. Η επιθυμία του Γιώργου Λιάγκα να μην συνεχίσει την επόμενη σεζόν στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 φούντωσε και άλλο τα σενάρια που θέλουν τα πράγματα να μην είναι όπως παλιά ανάμεσα στο ζευγάρι, κάτι που ενισχύθηκε από το γεγονός ότι κάνουν χωριστές διακοπές. Και αυτό γιατί  ο παρουσιαστής έκανε κρουαζιέρα με το σκάφος και τους φίλους του, ενώ η Φαίη με τα παιδιά τους βρίσκονταν Χαλκιδική.

Αν και  στη συνέχεια όλη η οικογένεια «αντάμωσε» στην Χαλκιδική, με τον Γιώργο Λιάγκα να δημοσιεύει ένα ενσταντανέ στο Instagram, οι φήμες δεν σταμάτησαν.

ll

Την ώρα λοιπόν που όλοι αναρωτιούνται για το αν υπάρχει κρίση στο γάμο το, ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo έρχεται να λύσει το μυστήριο.

«Ουσιαστική κρίση δεν υπήρξε. Προβλήματα και τριβές που ενδεχομένως να ήταν εντονότερα, όντως συνέβησαν, όπως ακριβώς θα μπορούσε να συμβεί σε ένα ζευγάρι που έχει να διαχειριστεί και την πολύωρη συνύπαρξη στον ίδιο επαγγελματικό χώρο. Και αυτός μάλιστα φαίνεται να ήταν ο λόγος που –πέρα από τις επαγγελματικές του αναζητήσεις και εξέλιξη- ο Γιώργος Λιάγκας ήθελε να απομακρυνθεί φέτος από το Πρωινό.»

Πάντως, όπως αναφέρει άνθρωπος από το στενός τους περιβάλλον «ουδέποτε χώρισαν, ουδέποτε κάποιος κοιμήθηκε στο… παιδικό δωμάτιο».

Aθηνά Ωνάση: Αυτός είναι ο επόμενος άντρας της καρδιάς της [ΦΩΤΟ]

Ανέκδοτο: Οι 3 νταλικέρηδες και οι γυναίκες τους