Συγκλονίζει το πρώτο μήνυμα του πατέρα του.

Κατέρρευσε στο άκουσμα της τραγικής είδησης ο μπαμπάς του Πάνου Ζάρλα, Λάζαρος.Βαρύ πένθος βιώνει η οικογένεια του 28χρονου.

Ο Πάνος έφυγε από τη ζωή ακαριαία όταν τα ξημερώματα της Παρασκευής κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, στον αριθμό 373.

Η μηχανή προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Η κηδεία του άτυχου νέου θα γίνει την Τρίτη 4 Ιουνίου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Στύψη Λέσβου

Βαρύ πένθος βιώνει η οικογένεια του 28χρονου

Τα βίντεο από την ώρα του θανατηφόρου τροχαίου που έχουν ήδη κυκλοφορήσει στα Μέσα είναι σοκαριστικά, γεγονός που βαραίνει ακόμη περισσότερο τις ψυχές των δικών του ανθρώπων.

Οι Αρχές από εκείνη τη στιγμή ερευνούν τα αίτια κάτω από τα οποία συνέβη το τροχαίο ενώ τα βίντεο που έχουν δει τα φώτα της δημοσιότητας δείχνουν την τρελή πορεία της μηχανής του άτυχου 28χρονου χωρίς όμως να είναι ευδιάκριτο τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη μία και μοναδική στιγμή που συνέβησαν όλα.

Η κηδεία του άτυχου νέου θα γίνει την Τρίτη 4 Ιουνίου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Στύψη Λέσβου.

Στη gallery που ακολουθεί θα δείτε το συγκλονιστικό μήνυμα του πατέρα του!

Ο Πάνος έφυγε ακαρίαια

Στο πένθος έχουν βυθιστεί οι οικείοι του

Κατέρρευσε στο άκουσμα της τραγικής είδησης ο μπαμπάς του, Λάζαρος

Το πρώτο συγκλονιστικό του μήνυμα.
«ΓΙΕ ΜΟΥ ! θα είσαι το χαμόγελο μου ..πάντα …ήσουν φως έμεινε σκοτάδι!!δε θέλω να πω τίποτα άλλο μόνο ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που σε αγάπησαν !!», γράφει


Πηγή: gossip-tv.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Πάντα να αναζητείτε την άμεση συμβουλή του προσωπικού σας γιατρού σε σχέση με οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την υγεία σας.
loading...