ΗΠΑ: H συγκινητική στιγμή που δικαστής επιτρέπει σε κρατούμενο να δει το νεογέννητο παιδί του για πρώτη φορά (video)

Η Αμερικανίδα δικαστής Amber Wolf από το Louisville του Kentucky έκανε έκπληξη σ” έναν κρατούμενο, επιτρέποντάς του να δει για πρώτη φορά το νεογέννητο γιο του.

370A472200000578-3731826-image-m-86_1470765196810 370A472700000578-3731826-James_and_Ashley_Roeder_were_arrested_in_May_for_allegedly_steal-a-87_1470765202154

Το τρυφερό στιγμιότυπο καταγράφηκε από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης της αίθουσας του δικαστηρίου πριν από μερικές μέρες και έκανε, όπως ήταν αναμενόμενο, το γύρο του διαδικτύου.

Ο 24χρονος James και η σύζυγός του Amber είναι συγκατηγορούμενοι για υπόθεση κλοπής και η δικαστής τους έχει απαγορέψει να έχουν οποιαδήποτε επικοινωνία.

Την ώρα όμως που ολοκληρωνόταν η ακρόασή του στο δικαστήριο και η δικαστής ετοιμαζόταν να τον στείλει πίσω στο κρατητήριο και να εξετάσει τη γυναίκα του, παρατήρησε πως αυτή κρατούσε στην αγκαλιά της ένα μωρό για να το δει ο άντρας της την ώρα που θα έμπαινε στην αίθουσα.

«Και τότε σκέφτηκα πως δεν είχε δει το παιδί του- που ήταν ήδη 30 ημερών- και πως δεν θα είχε αυτή την ευκαιρία στο άμεσο μέλλον», τόνισε η Wolf μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο WDRB.

«Δεν θέλω να πεις τίποτα για την υπόθεσή σου, καταλαβαίνω όμως πως υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψεις πίσω (σ.σ. στη φυλακή), και πως το παιδί σου είναι 30 ημερών και δεν το έχει δει ακόμη», είπε η δικαστής, επιτρέποντας στον James να πάρει το μωρό του αγκαλιά για πρώτη φορά και να το φιλήσει πολλές φορές. «Ξέρω πως έχω εκδώσει εντολή να μην έχεις καμία επαφή με τη σύζυγό σου- και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει» υπενθυμίζει η δικαστής Wolf στο ζευγάρι.

«Κάνω μία προσωρινή εξαίρεση, εδώ μπροστά μου, για να δεις το παιδί σου. Αυτός είναι ο γιος σου» λέει με χαμόγελο.

Στο βίντεο, ο James και η Amber διακρίνονται να σκουπίζουν τα μάτια τους από τα δάκρυα την ώρα που ο σύζυγος επιστρέφει το παιδί στη γυναίκα του, με τη δικαστή Wolf, αρκετά συγκινημένη, να δίνει στο ζευγάρι ένα κουτί με χαρτομάντιλα.

«Σας ευχαριστώ που μου επιτρέψατε να πάρω μέρος σε αυτό» λέει στο τέλος του βίντεο η δικαστής.

dailymail.co.uk

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέντε χρήσεις του αλουμινόχαρτου που σίγουρα ΔΕΝ γνωρίζατε μέχρι σήμερα!

Όπως έχουμε παρουσιάσει και σε παλαιότερα άρθρα μας, το αλουμινόχαρτο είναι από τα πιο ευέλικτα υλικά που έχουμε στο σπίτι μας, με απίστευτες χρήσεις...

10 Φοβερά κόλπα με το ξύδι που θα σας βγάλουν από μια δύσκολη θέση. (Βίντεο)

Το ξίδι είναι ένα από εκείνα τα προϊόντα που το έχουμε υποτιμήσει. Πιστεύουμε ότι χρησιμεύει μόνο για να δώσουμε γεύση σε σαλάτες αλλά στην...

Προσοχή! Δείτε γιατί ΔΕΝ πρέπει να βάλετε ΠΟΤΕ τα χέρια σας σε αυτά τα σημεία στο σώμα σας

Προσπαθήστε να παρομοιάσετε στο μυαλό σας το σώμα σας ως τον δικό σας, προσωπικό «ναό». Μπορείτε να τον χρησιμοποιείτε και να τον φροντίζετε, αλλά...
close