Η Νέα Γυναικεία Μόδα που έχει Κατακλύσει το Facebook! Πόσο πιο Χαμηλά Μπορεί να Πέσει το Ανθρώπινο Είδος;

Συνεχώς βλέπουμε νέες προκλήσεις να βγαίνουν στο διαδίκτυο. Η τελευταία όμως που έκανε την εμφάνισή της λέγεται “Panty Challenge” και ενθαρρύνει γυναίκες να βγάζουν φωτογραφίες από τα καθαρά τους εσώpουχα και να τις δημοσιεύουν.

Η πρόκληση αυτή φαίνεται να ξεκίνησε από την Brittany Hunter από την Ατλάντα που ανέβασε μία φωτογραφία από το καθαρό της εσώpουχο, μαζί με ένα βίντεο.

3184

Δήλωσε: “Απλά ήθελα να δείξω το εσώpουχό μου πριν το φορέσω. Δεν υπήρχαν καθόλου λεκέδες.”

Είπε πως οι άλλες γυναίκες ζήλεψαν γιατί στο τέλος της μέρας τα δικά τους είναι λερωμένα από κολπικές εκκρίσεις.

Έτσι, δημιουργήθηκε το hashtag “pantychallenge”. Βέβαια, πάρα πολλοί χρήστες έχουν κατακλύσει με σχόλια το διαδίκτυο, λέγοντας πως αυτή η τραγική πρόκληση το μόνο που μπορεί να καταφέρει είναι να κάνει τις γυναίκες να ντρέπονται και να νομίζουν πως ένα υγιές σώμα είναι αηδιαστικό.

4170

Πρέπει όμως να σταματήσουμε να καταπιεζόμαστε και να αποδεχτούμε τα σώματά μας. Είναι κάτι υγιές ο κόλπος να έχει εκκρίσεις. Το αντίθετο μπορεί να σημαίνει πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Αρκετοί είπαν πως αυτή η πρόκληση προωθεί τον μισογυνισμό και ότι είναι ότι πιο τραγικό έχει βγει τον τελευταίο καιρό.

“Δεν μπορώ να καταλάβω. Γιατί αυτά τα κορίτσια προσποιούνται στο διαδίκυτο πως το γεγονός ότι δεν έχουν εκκρίσεις τις κάνει να νιώθουν καλύτερα από άλλα κορίτσια;”

Τα λόγια είναι περιττά…

fanpage.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Φανταστική Συνταγή για Πίτα που είναι ΤΟΣΟ Νόστιμη που έχει κάνει ΟΛΟ το Διαδίκτυο να Παραμιλάει!

Αν έχετε φάει ποτέ πίτα με κρέμα, τότε ξέρετε πόσο νόστιμη είναι. Αυτό το γλυκό προέρχεται από τον αμερικανικό νότο και η απλότητα του...

Ένα ΤΕΣΤ που έχει σχεδιαστεί για να σας μπερδέψει. Μπορείτε να βρείτε τα κρυμμένα στοιχεία;

Αποφασίσαμε να ελέγξουμε πόσο προσεκτικοί είστε. Για να το κάνουμε αυτό θα πρέπει να εξετάσουμε προσεκτικά την παρακάτω εικόνα... Κοιτάξτε προσεκτικά και βρείτε μεταξύ των...

Γιατί δεν πρέπει να μένουμε με το βρεγμένο μαγιό πάνω μας;

Η μυκητιασική κολπίτιδα αποτελεί το 20% περίπου των κολπίτιδων. Ειδικά το καλοκαίρι, η συχνότητα των μυκητιάσεων είναι ακόμα μεγαλύτερη, αφού η ζέστη και η τοπική...
close