Η Νέα Γυναικεία Μόδα που έχει Κατακλύσει το Facebook! Πόσο πιο Χαμηλά Μπορεί να Πέσει το Ανθρώπινο Είδος;

Συνεχώς βλέπουμε νέες προκλήσεις να βγαίνουν στο διαδίκτυο. Η τελευταία όμως που έκανε την εμφάνισή της λέγεται “Panty Challenge” και ενθαρρύνει γυναίκες να βγάζουν φωτογραφίες από τα καθαρά τους εσώpουχα και να τις δημοσιεύουν.

Η πρόκληση αυτή φαίνεται να ξεκίνησε από την Brittany Hunter από την Ατλάντα που ανέβασε μία φωτογραφία από το καθαρό της εσώpουχο, μαζί με ένα βίντεο.

3184

Δήλωσε: “Απλά ήθελα να δείξω το εσώpουχό μου πριν το φορέσω. Δεν υπήρχαν καθόλου λεκέδες.”

Είπε πως οι άλλες γυναίκες ζήλεψαν γιατί στο τέλος της μέρας τα δικά τους είναι λερωμένα από κολπικές εκκρίσεις.

Έτσι, δημιουργήθηκε το hashtag “pantychallenge”. Βέβαια, πάρα πολλοί χρήστες έχουν κατακλύσει με σχόλια το διαδίκτυο, λέγοντας πως αυτή η τραγική πρόκληση το μόνο που μπορεί να καταφέρει είναι να κάνει τις γυναίκες να ντρέπονται και να νομίζουν πως ένα υγιές σώμα είναι αηδιαστικό.

4170

Πρέπει όμως να σταματήσουμε να καταπιεζόμαστε και να αποδεχτούμε τα σώματά μας. Είναι κάτι υγιές ο κόλπος να έχει εκκρίσεις. Το αντίθετο μπορεί να σημαίνει πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Αρκετοί είπαν πως αυτή η πρόκληση προωθεί τον μισογυνισμό και ότι είναι ότι πιο τραγικό έχει βγει τον τελευταίο καιρό.

“Δεν μπορώ να καταλάβω. Γιατί αυτά τα κορίτσια προσποιούνται στο διαδίκυτο πως το γεγονός ότι δεν έχουν εκκρίσεις τις κάνει να νιώθουν καλύτερα από άλλα κορίτσια;”

Τα λόγια είναι περιττά…

fanpage.gr

Δείτε Επίσης:

Advertisment

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το ΑΠΟΛΥΤΟ τρικ ομορφιάς: Το μυστικό για να μακρύνουν γρήγορα τα μαλλιά σου!

Ανακαλύψαμε το απόλυτο μυστικό ομορφιάς για να αποκτήσουμε πλούσια και μακριά μαλλιά! Μπορεί να είναι big trend τα κοντά, καρέ μαλλιά όμως η γοητεία μιας...

Ντύσου για να σε κοιτάξει: Τι θεωρούν οι άνδρες $εξι

Πλέον οι άνδρες έχουν αναπροσδιορίσει τον όρο seξι αφού οι γυναίκες ντύνονται πολλές φορές προκλητικά. Τι και αν διατυμπανίζουν πως θέλουν να φανταστούν, στο μυαλό...

Ιδού πώς θα εξαφανίσεις 10 «δύσκολους» λεκέδες από τα ρούχα σου

Μυστικά για πεντακάθαρα ρούχα Μερικοί λεκέδες φεύγουν εύκολα στο πλυντήριο, ενώ άλλοι πάλι μας βασανίζουν. Σήμερα, λοιπόν, θα σου δείξουμε πώς μπορείς να εξαφανίσεις ακόμη...
close